Το Homeward Pet γιορτάζει 25 χρόνια!

Το Homeward Pet γιορτάζει 25 χρόνια!

Δημοσιεύτηκε στις: 17 Απριλίου 2015 @ 10:48 π.μ.
Nanette McCann

Το Homeward Pet πρόσφατα γιόρτασε την 25η επέτειό μας με την ετήσια εκδήλωση υιοθεσίας επετείου στις 28 Φεβρουαρίου. Σχεδόν εκατό οικογένειες μας εντάχθηκαν σε ένα ηλιόλουστο Σάββατο για να βρουν τον νεότερο γούνινο φίλο τους! Η εκδήλωση ήταν μια εντυπωσιακή επιτυχία με 30 ζώα που πήγαιναν σε σπίτια. Αυτή η εκπληκτική μέρα δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη φανταστική δέσμευση της κοινότητάς μας. Εκατοντάδες υποστηρικτές μας μοιράστηκαν, άρεσαν, tweeted και διαβίβασαν τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης υιοθεσίας, έτσι ώστε οι γάτες και τα σκυλιά μας να λάβουν την καλύτερη ευκαιρία να βρουν το νέο τους σπίτι.

Ο Φεβρουάριος σηματοδότησε επίσης το τέλος της εκστρατείας συλλογής κεφαλαίων της 25ης επετείου. Ήμασταν συγκλονισμένοι από τη φανταστική υποστήριξη των δωρητών μας! Με τη βοήθειά τους, ξεπέρασαμε τον αρχικό μας στόχο ύψους 6.250 $ με την αύξηση των 9.257 $ για να ωφελήσουμε τα ζώα του Homeward Pet

Αυτό το Μάιο, το σπίτι του Homeward θα φτάσει σε ένα άλλο ορόσημο – την 25.000η υιοθεσία των ζώων! Αυτή η σημαντική περίσταση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη συνεχή υποστήριξη της κοινότητας φροντίδας μας. Η αφοσίωσή σας είναι αυτό που ενισχύει τη δέσμευσή μας στην αποστολή μας να δώσουμε σε άστεγες γάτες και σκυλιά μια δεύτερη ευκαιρία.

Σας ευχαριστούμε που κάνατε μια διαφορά στη ζωή τόσων πολλών!

Leave a Reply