Πώς να πάρετε τη γάτα σας να σας αρέσει

Έχετε υιοθετήσει μια νέα γάτα από ένα καταφύγιο ή μια ομάδα διάσωσης. Έχετε δημιουργήσει ένα ασφαλές χώρο για το νέο μέλος της οικογένειάς σας και την έχετε παρουσιάσει σταδιακά στο σπίτι σας ή/και στις άλλες γάτες σας. Είστε ενθουσιασμένοι για να γνωρίσετε τον νέο σας φίλο. Ενώ μερικές γάτες θα δεσμευτούν γρήγορα με τους νέους ανθρώπους τους, άλλοι μπορεί να πάρουν περισσότερο χρόνο, και μερικές φορές, πολλή υπομονή από τον άνθρωπο που θέλει απλώς να αγαπήσει και να αγαπήσει.

Ενώ θα εξαρτάται από την προσωπικότητα της γάτας και την ιστορία του παρελθόντος ως προς το πόσο γρήγορα θα δεσμευτεί μαζί σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φτιάξετε φίλους με τη νέα σας γάτα. Ο κάτοικος συμπεριφοριστής της γάτας Mikel Delgado έγραψε ένα εξαιρετικό άρθρο για το Mental Floss με τίτλο 10 επιστήμες υποστηριζόμενες συμβουλές για να πάρει μια γάτα να σας αρέσει, το οποίο προσφέρει συμπαγείς συμβουλές για το πώς να ενισχύσει και να ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ γάτας και ανθρώπων.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε 10 συμβουλές για την επιστήμη για να πάρετε μια γάτα για να σας αρέσει

Έχετε μια ερώτηση για τον Mikel;
Αφήστε το σε ένα σχόλιο στην πιο πρόσφατη στήλη της και θα απαντήσει
Όπως πολλές από τις ερωτήσεις σας όσο μπορεί!

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Γάτες και συναισθήματα

Ρωτήστε τον συμπεριφοριστή γάτας με τον Mikel Delgado

Η γάτα σας παίρνει τα “ζουμ;”

«Ρωτήστε τον συμπεριφοριστή γάτας με τον Mikel Delgado: Η γάτα καταστρέφει οθόνες, μάχες γάτες, γάτες που εξαλείφουν έξω από το κουτί απορριμάτων και πολλά άλλα
Η σειρά “Burl Up With a Cat Tale” του Gwen Cooper είναι η Meow της γάτας »

5 σχόλια για το πώς να πάρετε τη γάτα σας να σας αρέσει

Η Mary-Ellen λέει:

8 Αυγούστου 2018 στις 8:41 π.μ.

Πρώτη φορά επισκέπτης, εγώ μια 13 χρονών παλιά calico γάτα αγαπά τον σύζυγό μου, αλλά με ανεχτεί, δεν μπορώ να πλησιάσω σε αυτήν θα με χτυπήσει: (
Τώρα έχουμε ένα άλλο πρόβλημα που δεν θέλει να κάνει τα υγρά κονσερβοποιημένα τρόφιμα γάτας, τους αγαπούσε πάντα, έτσι δίνουμε το ξηρό φαγητό της, αλλά μας ξύπνησε @ 5:30 π.μ. και δεν μπόρεσε να μάθει τι ήταν λάθος, τότε ελέγξαμε κάθε δωμάτιο & βρήκε σκασίματα σε άλλο δωμάτιο. Είναι π.Χ. δεν πίνει αρκετό νερό ή συμβαίνει κάτι άλλο; Επίσης, μετά από όλα αυτά πήγε στο τραπέζι και βρισκόταν εκεί, ο σύζυγός μου της είπε να κατεβεί. Γιατί κάνει αυτές τις περίεργες συμπεριφορές; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση

Η Ingrid λέει:

8 Αυγούστου 2018 στις 8:48 π.μ.

Θα πήγαινα η γάτα σου στον κτηνίατρο το συντομότερο δυνατό. Κάθε φορά που βλέπετε μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά, θα μπορούσε να αποτελέσει ένδειξη ιατρικού προβλήματος. Είναι πιθανό ότι είναι δυσκοιλιότητα.

Απάντηση

Η Mary-Ellen λέει:

8 Αυγούστου 2018 στις 1:43 μ.μ.

Δεν ξέρω αν το MSG πέρασε, γι ‘αυτό και εγώ ανακαλύπτω – θέλω να ευχαριστήσω την Ingrid 4 τις συμβουλές της -+ μια γρήγορη απάντηση.

Απάντηση

Ο Cheri Collins λέει:

2 Αυγούστου 2018 στις 8:04 μ.μ.

Και, νομίζω, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι γάτες δεν είναι όλες οι ίδιες. Εάν δεν μπορείτε να τα δεχτείτε όπως είναι, μην υιοθετήσετε ένα που νομίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε. (Όπως και οι άνθρωποι!) Εγκρίθηκα μια γάτα από ένα καταφύγιο που ήταν τότε 2 ετών και είχε διασωθεί από μια άγρια ​​αποικία. Αφού βρισκόταν, περίμενε στο καταφύγιο για 3 μήνες και κανείς δεν ήθελε να την υιοθετήσει. Είναι όμορφη. Είναι φιλική, αλλά με τον δικό της τρόπο. Απολαμβάνει την ανθρώπινη εταιρεία, αλλά με τους δικούς της κανόνες που σεβόμαστε. Δεν θέλει να αγγιχτεί πολύ, ποτέ δεν θέλει ποτέ να πάρει. (Δεν θα είναι ποτέ μια γάτα γύρου.) Και πρέπει απολύτως να είναι σε θέση να πάει σε εξωτερικούς χώρους. Όταν την κατάλαβα, κατάλαβα γιατί δεν είχε υιοθετηθεί πριν την απελευθέρωσα από το καταφύγιο. Είναι μικρή και χνουδωτή και είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι κουρασμένοι για να την πάρουν. Αλλά είχα περάσει ένα χρόνο κάνοντας φίλους με μια πραγματικά άγρια ​​γάτα που στη συνέχεια μετακόμισε μαζί μου, έτσι κατάλαβα ότι η φιλία μας θα ήταν με τους όρους της.

Απάντηση

Η Janine λέει:

2 Αυγούστου 2018 στις 8:16 π.μ.

Υπέροχες συμβουλές. Έμαθα πραγματικά μερικά πράγματα που κάνω λάθος. Σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε σήμερα.

Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply