Ακούγεται για να απαλύνει το Savage Breast

AddThis Κοινή χρήση κουμπιών στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddThismore10

Η ακρόαση μουσικής μπορεί να είναι εξαιρετικά χαλαρωτική. Οι ερευνητές στο κέντρο ψυχικής υγείας και ευεξίας της GEHA δημοσίευσαν πρόσφατα μια ερευνητική μελέτη που δείχνει ακριβώς πώς η ακρόαση της μουσικής προτού να έχει μια καισαρική τομή που βοήθησε τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ήρεμες, καθώς και πολύ πιο θετικές, καθώς και να βοηθήσουν επίσης να μειώσουν την αρτηριακή τους πίεση. Εκτός από μια ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Veterinary Habits, ανακάλυψε ότι η κλασική μουσική των σωληνώσεων σε ρείθρα οδήγησε σε μείωση των παρατηρούμενων συμπεριφορών άγχους στα σκυλιά. Ακούγοντας το βαρύ μέταλλο, από την άλλη πλευρά, ενίσχυσε το άγχος των σκύλων.

Ευτυχώς, η μουσική είναι γύρω μας. Μεγάλωσα στη χώρα, όπου οι νύχτες ήταν γεμάτες τσίλι από γρύλους καθώς και τις ημέρες με μελωδίες των πουλιών. Συχνά έχω θρηνεί ότι ποτέ δεν έχω πληρώσει ενδιαφέρον για τις διάφορες τηλεφωνικές κλήσεις, ώστε να μπορώ να διαφοροποιήσω ένα πουλί ή ζώο από το άλλο. Μερικές μελωδίες που γνωρίζω, όπως το χαρακτηριστικό τηλεφώνημα του Towhee του “Πιείτε το Teeeeea!” Όπως και στο κολέγιο, κατά τη διάρκεια της τάξης της ζωολογίας μου, ξόδεψαμε ώρες ακούγοντας ένα ρεκόρ σε έναν τότε παλιό παίκτη για να διαφοροποιήσουμε μεταξύ των τηλεφωνικών κλήσεων διαφορετικών βατράχων καθώς και των φρυγανιών. Όλοι μας ελπίζαμε πραγματικά ότι η εξέταση μας θα περιλάμβανε τον προτιμώμενο φρύνο μας Fowler που φαίνεται σαν κάποιος να ουρλιάζει. Όταν βγαίνω σε πεζοπορίες με τα δάση με τα κουτάβια μου, ψάχνω συχνά για ένα πουλί που κάνει έναν τραγουδιστή ήχο, μόνο για να βρω ότι είναι πραγματικά φτιαγμένο από ένα σκίουρο. Ευτυχώς, οι τεριέ μου κουνάνε τα κεφάλια τους στην άγνοιά μου, καθώς και να συνεχίσουν να τρέχουν καθώς και να ρουφούν.

Τώρα μπορώ να ακούσω τη μουσική της φύσης καθώς και να καταλάβω τι ακούω. Οι άνθρωποι στη βιβλιοθήκη Macaulay στο Πανεπιστήμιο Cornell βοηθούν να με ενημερώσουν. Έχουν ένα εξαιρετικό στον πόρο του Διαδικτύου του Incredible φαίνεται από τον θόρυβο του υψηλότερου φασκόμηλου μέχρι τα χέρια των λευκών χεριών Gibbon στα τρισδιάστατα του Virtuoso Katydid για τους κραυγούς της γενειοειδούς σφραγίδας. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ήχο καθώς και βίντεο κλιπ για μια ευρεία ποικιλία πτηνών, θηλαστικών, ερπετών, καθώς και περισσότερο. Επιθεωρήστε το – θα είναι μουσική στα αυτιά σας!

Leave a Reply