Πώς ο βρόχος της Assisi βοηθά τον Tazz εξαλείφοντας τον πόνο πολλών φλεγμονωδών καταστάσεων

Αυτή η δημοσίευση χρηματοδοτείται από την Assisi Animal Health

Tazz. είναι μια 3χρονη γάτα διάσωσης. Η ανθρώπινη Colleen του τον αγκάλιασε από την καρδιά της Humane Society Catskills. Ο Tazz μοιράζεται το σπίτι του στην κοιλάδα Hudson, Νέα Υόρκη με την Colleen, την αγαπημένη της καθώς και μια ακόμη γάτα.

Τον Απρίλιο, ο Tazz άρχισε να βήχει μετά το φαγητό. “Τον πήρα στον κτηνίατρο όπου έκαναν μια ακτινογραφία, καθώς επέστρεψε με βρογχίτιδα, οισοφογίτιδα, τραχειρίτιδα, χολαγγειίτιδα καθώς και ασβεστοποιημένη ιλύς πάνω από τη χοληδόχο κύστη του”, μου είπε ο Colleen. “Ήταν αφαίρεση, ήταν πόνος από όλη τη φλεγμονή, αφού θα άφηνε ένα κραυγές όταν τον επέλεξα, καθώς δεν ευχαρίστησε να είναι κατοικίδιο όπως έκανε στο παρελθόν. Ήταν επίσης πολύ λιγότερο ενεργός καθώς και παιχνιδιάρικο. ”

Ο Tazz είχε επίσης ιστορικό τροφικών αλλεργιών. Ο προηγούμενος παραδοσιακός κτηνίατρος της Colleen πρότεινε ένα συνταγογραφούμενο σχέδιο υποαλλεργικής διατροφής καθώς και Ursodiol για να διαλύσει την ασβεστοποιημένη λάσπη. “Μπορεί να μην φέρω τον εαυτό μου για να τον τροφοδοτήσω τη συνταγή διατροφής”, δήλωσε ο Colleen. “Κατάλαβα ότι τα εξαρτήματα δεν απέχουν πολύ από την υψηλή ποιότητα.” Επειδή τότε ο Tazz βρισκόταν σε μια σπιτική δίαιτα Duck Duck, εξουσιοδοτημένη από τον νέο ολιστικό κτηνίατρό του.

Δυστυχώς, μέχρι τον Ιούνιο, ο πόνος του Tazz είχε χειροτερέψει. Άρχισε να τραβάει τη γούνα από τη βάση της ουράς του καθώς και να είχε συμπτώματα υπερεισθησίας αιλουροειδών: “σοβαρός πόνος της σπονδυλικής στήλης, σπασίματα της σπονδυλικής στήλης καθώς και επεισόδια τύπου πανικού”. Αυτό οδήγησε την Colleen να ανακαλύψει έναν ακόμη ολιστικό κτηνίατρο που παρείχε τρόπους όπως χειροπρακτική, βελονισμό, ψυχρό λέιζερ καθώς και περισσότερα. Το Tazz παίρνει την υγεία του εντέρου, τη χοληδόχο κύστη, τη χολή καθώς και το συμπλήρωμα του ήπατος για να σπάσει τη λάσπη καθώς και να προωθήσει την υγεία της χοληδόχου κύστης, καθώς και ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται Penta Genesis. καθώς και ο κτηνίατρος έστειλε το Colleen House με βρόχο Assisi.

Πώς βοήθησε το Tazz του Assisi Loop

“Ο Tazz πήγε στο βρόχο καλύτερα”, δήλωσε ο Colleen. “Περιμένω στιγμές που παίρνει έναν υπνάκο καθώς και τοποθεσία τον βρόχο πάνω του. Απλώς συνεχίζει να κοιμάται, καθώς δεν φαίνεται να πειράζει καθόλου! ” Ο Tazz παίρνει δύο θεραπείες βρόχου κάθε μέρα.

Μέσα σε λίγες μέρες από την έναρξη των θεραπειών βρόχου, ο Tazz άρχισε να παίζει ξανά. “Θα μπορούσα να τον παραλάβω πολύ πιο συχνά χωρίς να φωνάζει στον πόνο!” Περίπου ένα μήνα πίσω άρχισε να ζουμ με το σπίτι που παίζει με την άλλη γάτα. “Καθώς ο χρόνος εξελίσσεται, συνεχίζει να κατέληξε να είναι πολύ περισσότερο και πολύ πιο ενεργός.”

Ενώ ο Tazz εξακολουθεί να βγάζει γούνα στη βάση της ουράς του, καθώς και να ανεχτεί μόνο μερικά ζώα κάτω από τη σπονδυλική του στήλη, είναι άφθονα να αφαιρεθεί στην Colleen ότι είναι σε λιγότερο πόνο καθώς και αισθάνεται πολύ καλύτερα. “Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα από το βρόχο Assisi που μόλις αγόρασα το σαλόνι για να αντιμετωπίσω ολόκληρο το σώμα του!”

Πώς λειτουργεί ο βρόχος Assisi

Ο βρόχος Assisi, που παράγεται από την υγεία των ζώων της Assisi, είναι ένα μη φαρμακευτικό, μη επεμβατικό gadget προσφέρει στοχευμένη παλμική ηλεκτρομαγνητική θεραπεία πεδίου (TPEMF ™). Το TPEMF, το οποίο εξετάστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1970 καθώς και με το FDA που έχει ξεπεράσει για χρήση στους ανθρώπους. Χρησιμοποιεί παλμούς χαμηλού επιπέδου ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για να διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης του σώματος για να βοηθήσει στην εξάλειψη του πόνου καθώς και στο πρήξιμο. Αυτή η θεραπεία μπορεί να ωφελήσει τις γάτες με πόνο που συνδέεται με αρθρίτιδα, παγκρεατίτιδα, τραύματα ή μετα-χειρουργική διόγκωση εκτός από πολλές φλεγμονώδεις καταστάσεις. Ο βρόχος είναι καλά ανεκτός από πολλές γάτες. Στην πραγματικότητα, πολλές γάτες απολαμβάνουν πραγματικά να πάρουν θεραπείες βρόχου. Δεδομένου ότι ο βρόχος διεγείρει τη διαδικασία επούλωσης του σώματος, αντί να εισάγει μια νέα ένωση (όπως ένα φάρμακο), ακόμη και ένα ευαίσθητο σώμα γάτας μπορεί να το αντιμετωπίσει εύκολα.

Το Assisi Loop Lounge Therapy Pad

Διαθέτοντας ακριβώς τον ίδιο πόνο διαχείριση του βρόχου μέσω στοχευμένης παλμικής θεραπείας ηλεκτρομαγνητικού πεδίου (TPEMF ™,) Το Loop Lounge ™ είναι το μόνο θεραπευτικό κρεβάτι κατοικίδιων ζώων που υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα. Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε πολύ περισσότερα για το Lounge Loop Lounge Assisi.

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Loop Loop ή το Lounge Loop Lounge Assisi μπορεί να βοηθήσουν τη γάτα σας, να επισκεφθείτε ή να έρθετε σε επαφή με την υγεία και την ευεξία των ζώων Assisi στο info@assisianimalhealth.com, 866-830-7342.

*Αποκάλυψη FTC: Αυτή είναι μια χορηγία, η οποία υποδηλώνει ότι αντισταθμίσαμε να λειτουργήσω αυτό το περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από την αποπληρωμή, θα δείτε μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο που πιστεύω ότι έχουν επιτόκιο για τους αναγνώστες μας.

Βασιλιάς Ingrid

Πίνακας περιεχομένων
Πώς βοήθησε το Tazz του Assisi Loop
Πώς λειτουργεί ο βρόχος Assisi
Το Assisi Loop Lounge Therapy Pad

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Πώς ο βρόχος Assisi βοηθά τη μαμά Kitty με πόνο νεύρου

Ο τρόπος με τον οποίο ο βρόχος της Assisi βοηθά τα τρία πόδια του Hubble με χαμηλότερο πόνο στην πλάτη

Πώς ο βρόχος Assisi βοηθά βρώμικο το στρατόπεδο τερματίζουν τα γάτα με διάφορα προβλήματα υγείας και ευεξίας

«Mews καθώς και nips: Οι γάτες κάνουν μαθηματικά για να αξιολογήσουν το θήραμα;
Whisker αναμνηστικά στολίδια από την Volana Kote »

1 Σχόλιο για το πώς βοηθά ο βρόχος Assisinull

Leave a Reply