Animal Empath Βραβείο-Φεβρουάριος 2010

Η προσεκτική γάτα καθώς και η Stacia Kelly στο μυαλό-body-spirit έργα έχουν δημιουργήσει το βραβείο Empath Animal. Το βραβείο παρέχεται σε άτομα που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να κάνουν τον κόσμο μια πολύ καλύτερη θέση για τα ζώα. Θα απονεμηθεί όταν ένα μήνα από το μυαλό-body-spirit έργα και την προσεκτική γάτα. Εάν κατανοήσετε ένα από αυτά τα ειδικά ανθρώπινα όντα που αξίζουν αυτό το βραβείο, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Stacia Kelly ή Ingrid King για εξέταση.

Χάρη στη Stacia για την παραγωγή του καταπληκτικού σήματος για το βραβείο, με κανέναν άλλο από τον Buckley!

Το πρώτο μας βραβείο πηγαίνει στην Cindy Ingram.

Η Cindy Ingram είναι ο δημιουργός του House Casey, μια προσωπική ομάδα διάσωσης στο Bluemont, VA, που επικεντρώνεται σε μεγαλύτερες και δύσκολο να αγκαλιάσει τις γάτες. Η Cindy έχει μια ειδική τοποθεσία στην καρδιά μου από τότε που διέσωσε το πολύτιμο κομμάτι μου Buckley, το θέμα της ιστορίας του Buckley – μαθήματα από έναν δάσκαλο Master, από ένα αγρόκτημα στη νοτιοδυτική Βιρτζίνια, όπου και περίπου είκοσι άλλες γάτες διατηρήθηκαν σε περιθωριακή ζωή συνθήκες.

Το σπίτι του Casey πήρε το όνομά του από την αγαπημένη του Cindy Tabby Cat, η οποία αφορούσε online μαζί της όταν ήταν δεκαπέντε χρονών. Στην πρώτη Cindy αρνήθηκε την είσοδό της στο σπίτι της, καθώς είχε ήδη δύο γάτες καθώς και δύο σκυλιά εκείνη τη στιγμή. Ο Casey, ωστόσο, δεν ήταν μια γάτα για να πάρει όχι για μια απάντηση. Το “σπίτι” της Casey εκείνη την εποχή ήταν μια αποικία μερικών πενήντα γάτας, καθώς πιθανότατα ήταν φθαρμένη από το να μην φτάσει στο φαγητό της εγκαίρως ή να τρώει από ακάθαρτα πιάτα. Κάθε βράδυ, η Casey θα περίμενε στη βεράντα της Cindy, αναμφισβήτητα πεινασμένος, οπότε η Cindy θα την τροφοδοτεί. Σιγά -σιγά, ωστόσο, σίγουρα, ο Casey κατέληξε να αποτελεί μέρος της οικογένειας της Cindy. Τελικά, τέσσερις από τους φίλους της αποικίας της αιλουροειδών ατέρμοζαν να συμμετάσχουν στην Casey. Τα κράτη Cindy: “Η Casey με δίδαξε να φτάσω πέρα ​​από τα αυτοεπιβαλλόμενα όρια μου, καθώς και το σπίτι της είναι το όνειρο που τώρα έχει καταλήξει να είναι πραγματικότητα”.

Εκτός από την παροχή ενός καταφυγίου χωρίς κινδύνους για τις μεγαλύτερες γάτες, το σπίτι της Casey προωθεί επίσης το Trap-Neuter-Return. Με αυτό το πρόγραμμα, οι άγριες γάτες είναι ανθρώπινα παγιδευμένες, δεδομένου ενός κτηνιάτρου να αξιολογηθεί, να σπρώξει ή να στειρωθεί, να εμβολιαστεί καθώς και να πετάξει το αυτί. Οι γάτες που είναι φιλικές προς τους ανθρώπους καθώς και τα γατάκια αγκαλιάζονται σε αγαπημένα σπίτια. Οι υγιείς άγριες γάτες επιστρέφονται στα εξωτερικά σπίτια τους. Το σπίτι του Casey σπιτάρει καθώς και στειρωμένο πολύ περισσότερο από 200 γάτες το 2009, συμβάλλοντας σημαντικά στον έλεγχο του προβλήματος υπερπληθυσμού.

Η Cindy παρήγαγε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα για τις γάτες. Υπάρχουν εξαιρετικά λίγα κλουβιά, πολλές από τις γάτες σε απευθείας σύνδεση σε ένα μεγάλο ανοιχτό δωμάτιο, γεμάτο ράμπες με μοκέτα, πύργους αναρρίχησης των αιλουροειδών, καθώς και μεγάλες προσφορές μαλακών μαξιλαριών καθώς και κουβέρτες για να κοιμηθούν. Οι νέες διασώσεις καθώς και εκείνοι με μελλοντικές συνθήκες υγείας και ευεξίας διατηρούνται σε ξεχωριστές περιοχές μέχρι να ληφθούν μια ματιά σε έναν κτηνίατρο. Αυτό που ήταν πραγματικά απίστευτο για μένα ήταν ακριβώς πόσο ήρεμα η ενέργεια σε αυτόν τον μεγάλο χώρο αισθάνθηκε. Όλες οι γάτες φάνηκαν να περνούν, δεν υπήρχε καμία σφαίρα, στάση ή μάχη. Η Cindy δήλωσε σε όλα τα χρόνια που έκανε αυτό το έργο, είχε μόνο ένα περιστατικό με δύο γάτες που αγωνίζονται. Το σπίτι του Casey είναι πραγματικά ένα καταφύγιο χωρίς κίνδυνο για γάτες που έχουν ανάγκη.

Όπως όλοι οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, ιδιαίτερα εκείνοι που βοηθούν τα ζώα, το σπίτι του Casey δυσκολεύεται σε αυτούς τους σκληρούς οικονομικούς χρόνους. Εάν έχετε ένα προτιμώμενο καταφύγιο ή ομάδα διάσωσης που υποστηρίζετε, σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά σε αυτούς – απαιτούν τη βοήθειά σας τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ. Όπως και αν δεν υποστηρίζετε ήδη ένα καταφύγιο, ίσως θα σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά στο σπίτι του Casey στη μνήμη του Buckley. Η Cindy καθώς και οι γάτες στο σπίτι του Casey θα σας πω χάρη σε εσάς.

Βασιλιάς Ingrid

«Μια συνέντευξη με τον καλλιτέχνη των ζώων Bernadette Kazmarski
Διαλογισμός με την γάτα σας »

6 Σχόλια για το βραβείο Empath Animal – Φεβρουάριος 2010

Η Ingrid λέει:

4 Μαΐου 2010 στις 3:51 μ.μ.

Σας ευχαριστώ πολύ που σκεφτήκατε να κάνετε μια δωρεά στο σπίτι του Casey, Andrea. Είμαι τόσο χαρούμενος που απολαμβάνετε την προσεκτική γάτα!

Απάντηση

Ο Αντρέα λέει:

4 Μαΐου 2010 στις 11:51 π.μ.

ps..never δεν κατάλαβε ότι διέσωσε τον Buckley (καλά … δεν έχω ελέγξει ακόμα … από τα αποσπάσματα κ.λπ. Σχετικά με την προετοιμασία για να το ελέγξετε.? εντάξει. Τελευταία απάντηση 🙂

Απάντηση

Ο Αντρέα λέει:

4 Μαΐου 2010 στις 11:49 π.μ.

Ακόμα με παλαιότερες σελίδες εδώ.
το είδε αυτό και ..
Η επόμενη δωρεά μου (δεν είναι πολύ … όπως δεν έχω πραγματικά χρήματα … αλλά ελπίζω να το εκτιμήσετε .. κάνοντας την εξοικονόμηση παλαιότερων και/ή ανεπιθύμητων (αυτή η λέξη με σκοτώνει) γάτες … είναι ένα πράγμα που .. Πάντα .. φάνηκε τόσο έντονα. Ότι, καθώς και ειδικές ανάγκες ή γάτες που έχουν κακοποιηθεί, ωστόσο, αγωνίζονται για να επιβιώσουν)
Ελπίζω να έχω περίπου $ μαζί σύντομα. καθώς και θα το στείλει. Σημειώσεις σας (το σπίτι του Casey). Κοίταξε λίγο και μετά από το dr μου Appt σήμερα .. θα επιστρέψω για να ελέγξω πολύ περισσότερα στη σελίδα Ingrids ως wnull

Leave a Reply