Φτηνές χάπια Heartworm

Πολλοί περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων επιλέγουν να δώσουν τα σκυλιά τους Heartworm θεραπεία. Είτε αυτό οφείλεται στην άνοδο των αριθμών των κουνουπιών είτε σε μια ευρέως διαδεδομένη ανησυχία σχετικά με τις επιπτώσεις των ενήλικων καρδιακών φορμαλμάτων στα σκυλιά, περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα.

Γενικά χάπια καρδιάς για σκύλους

Παρόλο που υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα χάπια καρδιάς, οι τιμές ποικίλλουν αρκετά δραστικά.

Το Heartgard Plus είναι μακράν η πιο δημοφιλής επιλογή, αλλά δεν είναι η φθηνότερη.

Η αγορά φτηνών χαπιών Heartworm θα μπορούσε να σημαίνει την αγορά ενός εμπορικού σήματος που δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά η φθηνότερη επιλογή μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ της χρήσης μιας θεραπείας ή όχι.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που έχουν πολλαπλά σκυλιά να φροντίζουν. Τα φάρμακα PET μπορεί να είναι ακριβά όταν προσπαθείτε να φροντίσετε για περισσότερα από ένα ζώα.

Χρησιμοποιώντας ένα γενικό αντί για ένα γνωστό εμπορικό σήμα, μπορούμε να κάνουμε κάποιες σημαντικές εξοικονομήσεις.

Η διαθέσιμη γενική θεραπεία με τις καλύτερες πωλήσεις είναι η Valuheart. Σε κάτω από 20 δολάρια για μια προμήθεια έξι μηνών, αυτό σημαίνει ότι τα σκυλιά μας μπορούν να αντιμετωπιστούν για χαμηλή τιμή και να διατηρηθούν απολύτως ασφαλή. Όσον αφορά τα χάπια με χαμηλού κόστους καρδιακές αποφάσεις, αυτή είναι μια πολύ καλή και ασφαλής επιλογή.

Το ValueHeart περιέχει το ίδιο ενεργό συστατικό με το Heartgard, το οποίο είναι iVermectin. Η δοσολογία είναι ακριβώς η ίδια και θα έχουμε ακριβώς τα ίδια οφέλη με τη χρήση του πιο γνωστού Heartgard.

Μπορεί να μην παίρνουμε την ίδια φανταχτερή συσκευασία και ο προϋπολογισμός διαφήμισης είναι σίγουρα πολύ χαμηλότερος, αλλά το φάρμακο είναι το ήμισυ της τιμής.

Θεραπεία καρδιακών σκουληκιών όλο το χρόνο

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τώρα τα σκυλιά τους κάθε μήνα του έτους και όχι μόνο για την εποχή του χρόνου, όταν τα κουνούπια είναι πιο πιθανό να είναι παρόντα.

Φυσικά, αυτό εξαρτάται από το πού ζείτε. Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος της χώρας που έχει χιόνι και κρύο καιρό για ένα σημαντικό μέρος του έτους, τότε δεν χρειάζεστε θεραπεία όλο το χρόνο.

Για τα πιο ήπια κλίματα, οι άνθρωποι αποφασίζουν να αντιμετωπίζουν κάθε μήνα λόγω της εξοικονόμησης και της ειρήνης του μυαλού.

Για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια ενός σκύλου, ο σκύλος πρέπει να εκκαθαριστεί από έναν κτηνίατρο πριν ο ιδιοκτήτης του μπορεί να του δώσει μια θεραπεία πρόληψης καρδιάς εάν δεν είχε δόση τους τελευταίους 3 μήνες ή περισσότερο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα κοστίσει μόνο δέκα δολάρια περίπου για να δώσει χάπια χαμηλού κόστους για αυτή την περίοδο, η τιμή της συνεχιζόμενης θεραπείας όλο το χρόνο είναι πολύ χαμηλότερη από την check out στους κτηνιάτρους που διαφορετικά θα απαιτούνται.

Φυσικά, όλα αυτά εξαρτώνται από τις απόψεις σας σχετικά με την παροχή φαρμάκων στα κατοικίδια ζώα σας, αλλά είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Και αν δεν χρειάζεται να αγοράσετε μια θεραπεία με καρδιά που συνδυάζει τη θεραπεία των καρδιακών σκώληνων με άλλα κοινά προβλήματα όπως τα εντερικά σκουλήκια ή τον έλεγχο των ψύλλων, τότε χρησιμοποιώντας ένα γενικό όπως το ValueHeart, το Proheart ή το Nuheart είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση.

Ως πλευρικό σημείωμα, όποιος δυσκολεύεται να πάρει το σκυλί του να πάρει ένα δισκίο, όσο καλά μεταμφιεσμένο σε μια νόστιμη απόλαυση είναι, τότε θα χαρούμε να γνωρίζετε ότι το Nuheart είναι εντελώς διαλυτό και μπορεί απλά να αναμιχθεί με λίγο νερό και να προστεθεί στο κανονικό γεύμα του σκύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Η ανάρτηση είναι απαραίτητη η πρόληψη της καρδιάς όλο το χρόνο;

Leave a Reply