Γάτες καθώς και μωρά: Καλοί φίλοι για πάντα

Τελευταία ενημέρωση 19 Ιανουαρίου 2018

Κάθε χρόνο, ένας μεγάλος αριθμός γατών παραδίδεται σε καταφύγια από τότε που ένα νέο βρέφος έχει εμφανιστεί καθώς και οι γονείς πιστεύουν καλά τους συγγενείς ή τους μαιευτήρες του παλιού σχολείου που τους έχουν πείσει ότι διατηρώντας τους κινδύνους των αιλουροειδών την υγεία και την ευεξία καθώς και -να είναι το παιδί τους.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να προσφέρουμε μια γάτα όταν φτάνει ένα βρέφος. Οι απλές, τυπικές προφυλάξεις αίσθησης μπορούν να προετοιμάσουν τη γάτα σας για την άφιξη του μωρού σας, καθώς και να διατηρήσουν και τα δύο ασφαλή.

Προετοιμάστε τη γάτα σας για το νέο μωρό

Σχεδιάστε τη γάτα σας σε μυρωδιές που σχετίζονται με το μωρό καθώς και ήχοι. Εφαρμόστε βρέφη ή βρέφη στο δέρμα σας, ώστε η γάτα σας να συνεργαστεί με το άρωμα μαζί σας. Παίξτε μια ηχογράφηση των θορύβων των βρεφών. Κάντε την ευχάριστη εμπειρία για την γάτα σας, ανταμείβοντας την με απολαύσεις καθώς και παίζετε ενώ το κάνετε αυτό.

Εάν έχετε καλούς φίλους με μωρά, ζητήστε τους να φέρουν τα παιδιά τους για σύντομες επισκέψεις. Εποπτεύετε αυτά τα βλέπει προσεκτικά, καθώς και να προσφέρετε επαίνους καθώς και να θεραπεύσετε τη γάτα σας για μεγάλες συνήθειες, ώστε να πληκτρολογήσει μια ευχάριστη σχέση με τα μωρά.

Ξεκινήστε τη γάτα σας που χρησιμοποιείται για να διερευνήσετε καθώς και να σπρώξετε τα δάχτυλα των βρεφών. Παρέχετε προσεκτικά τη γάτα σας λίγο poke, prod ή τσίμπημα. Αντιμετωπίστε μεγάλες συνήθειες με απολαύσεις.

Το δωμάτιο του μωρού

Αποφασίστε αν ο χώρος του μωρού θα είναι εκτός ορίων στη γάτα σας ή αν θα ενεργοποιηθεί στο δωμάτιο. Εάν ο χώρος του μωρού θα είναι εκτός ορίων, εξαλείψτε οποιοδήποτε είδος επίπλων που σας αρέσει η γάτα σας να βρίσκεται ή να κοιμηθεί από το χώρο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα προτιμώμενα κομμάτια κάπου αλλού στο σπίτι.

Εάν η γάτα σας θα ενεργοποιηθεί στο δωμάτιο του μωρού, πιθανότατα θα γοητευτεί από το παχνί. Αποθαρρύνετε την από το ύπνο σε αυτό, τοποθετώντας τα αποτρεπτικά gadgets της γάτας όπως το SSSCAT κοντά στο παχνί. Παρέχετε εναλλασσόμενες θέσεις ύπνου για την γάτα σας στο δωμάτιο του μωρού. Προσθέστε ένα κρεβάτι αιλουροειδών ή ένα δέντρο γάτας, καθώς και ανταμείβετε την γάτα σας για να τα χρησιμοποιήσετε.

Όταν το βρέφος έρχεται σπίτι

Πριν φέρετε το νηπιαγωγείο από το νοσοκομείο, στείλτε μια κουβέρτα ή κάλτσα ή προϊόν ενδυμάτων με το άρωμα του μωρού στο σπίτι του, ώστε η γάτα σας να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο άρωμα.

Όταν επιστρέφετε στο σπίτι με το μωρό, κάποιος άλλος κρατά το βρέφος σε ένα ακόμη χώρο, ενώ χαιρετάτε την γάτα σας καθώς και παίζετε μαζί της. Κρατήστε τα πράγματα Lowkey.

Βοηθήστε τη γάτα σας να απολαύσετε να είστε κοντά στο μωρό. Προσφέρετε έπαινο, παιχνίδια καθώς και μεταχειρίζεται όταν πλησιάζει το μωρό, ωστόσο δεν την αναγκάζει να είναι κοντά στο μωρό. Θα διερευνήσει όταν είναι έτοιμη.

Είναι ένας μύθος που οι γάτες προσπαθούν να πνίξουν τα μωρά. Εάν βλέπετε τη γάτα σας να χτυπάει το πρόσωπο του μωρού σας, τον δοξάστε για την ωραία, ήρεμη συμπεριφορά του.

Εποπτεύετε πάντα τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των αιλουροειδών καθώς και του μωρού

Είναι καλύτερο να παρακολουθείτε προσεκτικά τόσο τα γάτα όσο και το μωρό. Μην αιωρείται ή ανησυχείτε, ωστόσο, να είστε συνειδητοί καθώς και να είστε έτοιμοι να εισέλθετε αν πρέπει. Πάντα να είστε ευγενής για κάθε τύπο απαραίτητης παρέμβασης.

Ελαχιστοποιήστε τις τροποποιήσεις σε ρουτίνα καθώς και προσοχή

Η ρουτίνα σας θα είναι αγχωτική όταν φτάσει το βρέφος. Εάν απαιτείται να τροποποιήσετε τη ρουτίνα διατροφής της γάτας σας καθώς και τις στιγμές που θα είστε σε θέση να δώσετε το ενδιαφέρον της καθώς και να παίξετε μαζί της, κάντε τις τροποποιήσεις πριν φτάσει το βρέφος.

Αντισταθείτε στον πειρασμό να δώσετε το πρόσθετο ενδιαφέρον σας πριν φτάσει το βρέφος. Αυτό θα κάνει μόνο τα πράγματα πιο δύσκολα γι ‘αυτήν όταν ανακαλύψετε τον εαυτό σας να έχει λιγότερο χρόνο για να πληρώσει ενδιαφέρον για αυτήν. Προσπαθήστε να απλοποιήσετε την γάτα σας σε μια ρουτίνα που είναι ρεαλιστική για εσάς, ωστόσο δεν είναι σύντομη τροποποίηση της γάτας σας.

Η σύνδεση μεταξύ των γατών καθώς και των παιδιών μπορεί να είναι εξαιρετικά ξεχωριστή αν την καλλιεργήσετε από νεαρή ηλικία. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με κατοικίδια ζώα έχουν υψηλότερη αυτοεκτίμηση καθώς και βελτιωμένες κοινωνικές δεξιότητες. Ανακαλύπτουν να φροντίζουν τους άλλους σε νεαρή ηλικία. Υπάρχουν επίσης αποδεικτικά στοιχεία ότι η ανάπτυξη με τα κατοικίδια ζώα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μη λεκτικής επικοινωνίας.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε στο παρελθόν στο Answers.com καθώς και αναδημοσιεύεται με άδεια.

Βασιλιάς Ingrid

Πίνακας περιεχομένων
Προετοιμάστε τη γάτα σας για το νέο μωρό
Το δωμάτιο του μωρού
Όταν το βρέφος έρχεται σπίτι
Εποπτεύετε πάντα τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των αιλουροειδών καθώς και του μωρού
Ελαχιστοποιήστε τις τροποποιήσεις σε ρουτίνα καθώς και προσοχή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Ανασκόπηση: Το Κάρμα των Γάτων: Πνευματική Σοφία από τους Καλούς Φίλους της γάτας μας

Οι Urban Outfitters στη Νέα Υόρκη συνεργάστηκαν με τους καλύτερους καλούς φίλους για να ανακαλύψουν σπίτια για 95 γάτες κάποια μέρα

Γάτες καθώς και τύμπανα: Ακριβώς πώς οι γάτες κατέληξαν να είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής του Jeff Plate

«Επανεξέταση: Η αιλουρική αιλουροειδών από τη Stephanie Bouchard
Anya the Snowshoe Feline διδάσκει μαθήματα σε όπως »

11 σχόλια για τις γάτες καθώς και για τα μωρά: καλοί φίλοι για τη ζωή

Ο Sepo λέει:

27 Ιανουαρίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

Εγώ επανέφερα μια ιστορία ότι οι αναμενόμενες γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να βρίσκονται γύρω από τις γάτες ή τα μαλλιά των αιλουροειδών, καθώς μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα με το σχηματισμό του βρέφους ή ακόμα και του CAUnullnull

Leave a Reply