Λουλούδι δύναμη

Τα λουλούδια μας κάνουν ευτυχισμένους. Είναι αδύνατο να κοιτάξετε τα λουλούδια καθώς και να μην αισθάνεστε καλά ή τουλάχιστον καλύτερα.

Το να νιώθεις μεγάλη είναι μια επιλογή. Μπορούμε να επιλέξουμε αυτό που εστιάζουμε. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας είναι να κάνουμε μια προσεκτική επιλογή που ανεξάρτητα από το τι κάνουμε κάθε μέρα, θα ψάξουμε για πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Μόλις κάνουμε αυτή τη δέσμευση να είμαστε σε αμοιβή της δικής μας ευημερίας, οι ενεργειακές μας μετατοπίσεις, αισθανόμαστε πιο ευτυχισμένοι και ελαφρύτεροι, καθώς και οι ζωές μας ρέουν καλύτερα.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μας βοηθούν να αισθανόμαστε καλύτερα, τα λουλούδια είναι μόνο ένα από αυτά. Άλλοι είναι το κόστος με τα κατοικίδια ζώα μας, είναι έξω στη φύση ή ακούγοντας ένα προτιμώμενο κομμάτι μουσικής.

Σε αυτή τη βροχερή Δευτέρα, αποφάσισα να φέρω τη φύση μέσα καθώς και να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου σε ένα μπουκέτο πανέμορφων τουλίπας. Με κάνουν να νιώθω ελαφρύτερος κάθε φορά που τα βλέπω. Εκτός από το παράθυρο, μπορώ να δω το δέντρο dogwood στο γκαζόν μου απλά περιμένω στον ήλιο για να μάθω πριν ξεσπάσει σε πλήρη άνθιση. Η ζωη ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

Φωτίστε τη ζωή σας ή κάποιον άλλο με μερικά λουλούδια σήμερα!

Βασιλιάς Ingrid

«Αρωγή αλλεργίας από μια κατσαρόλα Neti
Πώς γιορτάζετε την Ημέρα της Γης; »

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση Απάντηση
Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. τα απαραίτητα πεδία επισημαίνονται *
Σχόλιο *
Ονομα *

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ *

Αφήνοντας ένα σχόλιο, συμφωνείτε με τη συλλογή των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο σύμφωνα με το δικό μας
Πολιτική απορρήτου.
*

Ειδοποιήστε με σχόλια παρακολούθησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε χωρίς να σχολιάσετε.

Δδ

Leave a Reply