Η Daisy καθώς και ο Harley παίρνουν το περιστρεφόμενο Tiger Mobile για μια περιστροφή

addthis κουμπιά κοινής χρήσης στο FacebookFacebookFacebookShare στο TwittertwitterTwitterShare στο PinterestPinterestPinterestShare στο MoreAddthismore

Αυτό είναι ένα ακόμη νέο παιχνίδι που έχω να δοκιμάσω! Ονομάζεται Pioneer Pet Spinning Tiger Mobile. Είναι ένα “διαδραστικό” παιχνίδι … αυτό σημαίνει ότι έχει έναν κινητήρα τόσο Harley όσο μπορώ να παίξω με αυτό από τους εαυτούς μας.

Ο Harley αρέσει στα παιχνίδια, οπότε ήταν ενθουσιασμένος να παίξει με αυτό πριν ακόμη δημιουργηθεί. Ω Χάρλεϊ, κρατήστε τα άλογα σας! Θα χρειαστεί μόνο μια στιγμή για να ρυθμίσετε – απλά να ωθήσει το τετράγωνο πράγμα στο τέλος στην άκρη της πόρτας σας, καθώς και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τους ιμάντες Velcro για να το ασφαλίσετε. Ρυθμίστε τις δύο μπαταρίες AA καθώς και μόνο ενεργοποιήστε το!

Έχω μια εξομολόγηση για να φτιάξω: Ήμουν μόνο το μικρότερο, εξαιρετικά λίγο λίγο, μόλις καθόλου, ωστόσο απλά ένα smidge φοβισμένο από αυτό το παιχνίδι λόγω των χορών του, καθώς και άλματα γύρω από απρόβλεπτα. Ο Harley, από το άλλο πόδι, γοητεύτηκε. Αυτό το παιχνίδι περιστρέφεται για 20 δευτερόλεπτα, στηρίζεται, καθώς και πάλι περιστρέφεται. Υπάρχει ένα κόκκινο ποντίκι στο τέλος που πετάει γύρω και στρογγυλά με έναν τρελό τρόπο.

Είμαι χαρούμενος που το απόλαυσε ο Harley … θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την άσκηση. Εκτός από το όταν ο Harley τελειώνει, είναι καλύτερο να ξεφύγεις!

παιχνίδια αιλουροειδών

Leave a Reply