Δημιουργικό στυλ με ‘pluck’

από τον Daryl Conner
27 Φεβρουαρίου 2014
Έχει δηλωθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα νέο κάτω από τον ήλιο, ωστόσο, όταν οι groomers βλέπουν τον στιλίστα Remy Viens με την υπόθεση σκύλων κατοικίδιων ζώων του, μπορούν να ακουστούν για να πουν: “Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο!”

“Ξεκίνησε όταν είδα τον καλό φίλο μου Patrick Lakosh Marceau που παράγει στυλ και στους δύο ανθρώπους, καθώς και σκυλιά με ένα clipper. Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης καθώς και μπορεί να κόψει κάθε είδους στυλ στα μαλλιά. Ήθελα να το δοκιμάσω με το δικό μου σκυλί, ωστόσο είναι χειροποίητο, ώστε να μην το κάνω. ”

Ο σκύλος του Remy, υπόθεση, είναι ένας όμορφος πέντε ετών συνταξιούχος Αμερικανός καθώς και καναδικός πρωταθλητής μικροσκοπικός Schnauzer. Ο Ρέμι τον κρατάει να κοιτάζει το καλύτερο του με το χέρι του για να διατηρήσει τη σωστή υφή, ωστόσο η έννοια της ύπαρξης του αθλητισμού κατάστασης ένα περίπλοκο μοτίβο κρατούσε τον εαυτό του. Τότε του φάνηκε ότι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της αποπνικτικής απόδοσης, θα μπορούσε πραγματικά να παράγει σχέδια. Θα μπορούσε να προσομοιώσει το έργο που έκανε ο καλός φίλος του με ένα clipper τραβώντας το νεκρό παλτό του σκύλου του σε ορισμένες περιοχές, παράγοντας περιοχές μικρότερων καθώς και μακρύτερα μαλλιά σε σχήματα στυλ καθώς και μοτίβα.

Παράγει ένα θέμα σε χαρτί καθώς και στη συνέχεια το μετέτρεψε σε ένα στένσιλ. “Έπρεπε να καθορίσω κάθε μέρος του σκύλου κατοικίδιων ζώων καθώς και στη συνέχεια να δουλεύω τραβώντας μόνο τρεις έως τέσσερις τρίχες κάθε φορά από το παλτό του. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο τα δάχτυλά μου, ωστόσο, αν κάποιος εργαζόταν σε ένα μεγαλύτερο σκυλί κατοικίδιων ζώων με μεγάλη επίπεδη περιοχή, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία “.
Διαφημίσεις

Ο Ρέμι κατάλαβε ότι κανείς δεν είχε απογυμνώσει ποτέ ένα καινοτόμο στυλ στο παλτό ενός σκύλου, καθώς η διαδικασία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα. “Ο χρόνος είναι σημαντικός,” είπε, “πρέπει να το σχεδιάσετε, ώστε το παλτό να φανεί το καλύτερο όταν θέλετε να το δείξετε. Φαίνεται καλύτερα έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από να ρυθμίσετε το μοτίβο. Μετά από αυτό, πρέπει να απογυμνώσετε όλα τα υπόλοιπα για να κάνετε το στυλ να επανεμφανιστεί. Φαίνεται πραγματικά υπέροχο το χειμώνα, αφού το δέρμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ, δεδομένου ότι δεν υποβάλλεται σε πολύ ήλιο. Υπάρχει τεράστια αντίθεση μεταξύ του στυλ καθώς και του δέρματος. ”

Την πρώτη φορά που προσπάθησε αυτό, πέρασε χρόνο καθημερινά σε διάστημα δύο εβδομάδων. “Πιθανώς 15 έως 20 ώρες όλοι μαζί. Ήταν ένα τεράστιο έργο, ωστόσο μου παίρνει λιγότερο χρόνο μετά από λίγο. ” Ο Remy είναι ένας εξαιρετικά καινοτόμος άνθρωπος, καθώς είναι μόνιμα στην επιφυλακή για κάτι καινούργιο και ειδικό για να δοκιμάσετε. “Περιμένω πάντα στο παλτό της θήκης για να μεγαλώσω, ώστε να μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Κάνω τακτικά διορθώσεις καθώς και παράγει νέα σχέδια. ”

Ο Ρέμι έχει περιποιηθεί σκυλιά καθώς και γάτες για 30 χρόνια. “Ασχολήθηκα με τον μπαμπά μου όταν ήμουν 12 χρονών. Καλλωπίστηκα γι ‘αυτόν το καλοκαίρι. ” Η Remy έχει τώρα και λειτουργεί το ευρέως γνωστό Poil Luxe Grooming καθώς και την οικοδόμηση στην πόλη του Κεμπέκ, καθώς και επτά άλλους ταλαντούχους ανθρώπους που αγαπούν τα κατοικίδια ζώα. Συνήθως θέτει σεμινάρια κατάρτισης για να φέρει νέες πληροφορίες στους Groomers στην περιοχή του.

Ο Remy έκανε το ντεμπούτο της κατάστασης καθώς και το καινοτόμο στυλ του στο Groom Expo 2013. “Οι άνθρωποι πραγματικά τους αρέσουν. Προσελκύει τόσο μεγάλη προσοχή. ” Οι Groomers θέλουν τακτικά να τραβήξουν φωτογραφίες της υπόθεσης, να τον αγγίξουν, καθώς και να ζητούν ανησυχίες για το πώς δημιουργείται το στυλ. Ο Ρέμι λέει: “Θα ήθελα πολύ περισσότερους groomers να το κάνουν αυτό. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Κάποιος που έχει μια πραγματική ικανότητα στο σχέδιο μπορεί να κάνει πολλά, πραγματικά να κάνει τέχνη. Πιστεύω ότι η δουλειά μου είναι μόνο η αρχή. Κάποιος με τεράστια δεξιότητα στο σχέδιο μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι απίστευτο. Απλά παίζω. Έχω πραγματικά υπέροχες ιδέες, ωστόσο πρέπει να παράγουν μαλλιά με τα μαλλιά. ” Σε αυτό το εξειδικευμένο groomer, φέρνοντας νέες έννοιες καθώς και δεξιότητες σε άλλα groomers θέματα!

Πρόταση πλευρικής ράβδου: Η αποπροσανατολισμό των χεριών είναι μια μέθοδος περιποίησης που περιλαμβάνει το τράβηγμα (ή το σκασίματα) το νεκρό εξωτερικό στρώμα καλωδίου ή τις φυλές με τραχιά επικαλυμμένα με το χέρι ή με ένα εξειδικευμένο εργαλείο αντί να κόβει τα μαλλιά με ψαλίδια ή clippers. Αυτό ενθαρρύνει το νέο, τραγανό παλτό για να αναπτυχθεί. Η διαδικασία διατηρεί την κατάλληλη δομή παλτό καθώς και το χρώμα στις φυλές όπου χρησιμοποιείται.

Σύνολο

131

Μερίδια

131

0

0

0

0

Διαφημίσεις

Leave a Reply