Η Mindy έχει υιοθετηθεί!

Το Mindy είναι έτοιμο για υιοθεσία με εργαστήρια και πολύ περισσότερη διάσωση στο Σαν Ντιέγκο

Ενημέρωση: Η Mindy έχει υιοθετηθεί!

Το Mindy είναι ένα εργαστήριο/pitbull αναμειγνύεται για υιοθεσία με την Καλιφόρνια Labrador Retrievers και πολύ περισσότερη διάσωση στο Σαν Ντιέγκο.

Είναι χαριτωμένη, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε να βοηθήσετε τον Mindy με δύο τρόπους:

[ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ]

Διαδώστε τη λέξη γι ‘αυτήν μοιράζοντας αυτήν την ανάρτηση. Αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει τους ανθρώπους προετοιμασμένους να δωρίσουν ή να υιοθετήσουν.

Δώστε στο τέλος δωρεάς υιοθεσίας του Mindy χρησιμοποιώντας το κουμπί PayPal σε αυτή τη σελίδα.

[/ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ]

Όπως γνωρίζετε, αυτό το Mutt.com αυξάνει τα χρήματα κάθε μήνα για να υποστηρίξει το τέλος δωρεάς υιοθεσίας ενός διαφορετικού σκύλου καταφυγίων. Μπορείτε να διαβάσετε ενημερώσεις σχετικά με τα προηγούμενα χορηγικά σκυλιά μας Otis και Gemini.

Για τον Μάρτιο, στρέφουμε την προσοχή μας στο Mindy

Το κόστος για την υιοθέτηση του Mindy είναι $ 300, και ότι η MUTT συγκεντρώνει χρήματα για να υποστηρίξει ολόκληρο το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα είναι σε θέση να υιοθετήσει το Mindy με μειωμένο κόστος, ενισχύοντας τις πιθανότητες του Mindy να υιοθετηθεί νωρίτερα.

Η Mindy είναι περίπου 18 μηνών και έχει εργαστεί και πολύ περισσότερο επειδή ο Αύγουστος, σύμφωνα με τη διάσωση. Είναι εξαιρετικά καταπληκτική με σκύλους και ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Είναι σπιτική, παίρνει απολαύσεις απαλά και περπατάει καλά στο λουρί. Ακούγεται σαν ένα πολύ καλό σκυλί και ελπίζω ότι θα μπορέσω να την συναντήσω σε μια επερχόμενη εκδήλωση υιοθεσίας.

Από το προφίλ της με τη διάσωση:

“Αγαπά να τρέχει και να παίζει στην αυλή και θα τρέξει καλύτερα σε σας και snuggle στην αγκαλιά σας. Της αρέσει να κρατιέται και να στρέφεται δίπλα σας. Πρόκειται για ένα σκυλί που θα αγαπούσε μια ενεργή οικογένεια που θα την οδηγήσει σε βόλτες ή στην παραλία ή σε πεζοπορίες για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί ».

Ακούγεται σαν ένα καλό σκυλί. Διαβάστε πολύ περισσότερες πληροφορίες για το Mindy εδώ.

Μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε ποσό στο τέλος υιοθεσίας του Mindy χρησιμοποιώντας το κουμπί PayPal παρακάτω. Όποιος δωρίζει $ 20 ή πολλά άλλα θα λάβει ένα εντελώς δωρεάν ημερολόγιο 2014 mutt.

Σας ευχαριστούμε που βοηθήσατε τον Mindy!

Αποκτήστε αυτό το ενημερωτικό δελτίο του MUTT στα εισερχόμενά σας:

Leave a Reply