Είναι μια επέτειος βασανιστήριας! Πηγαίνετε για να κερδίσετε ένα αυτόγραφο αντίγραφο καθώς και να γιορτάσετε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook!

Η Κυριακή σηματοδοτεί την επέτειο ενός έτους από την επίσημη ημερομηνία δημοσίευσης βασανιστηρίων: το τεράστιο βιβλίο για τις γάτες με μια τεράστια στάση. Πείτε σας ευχαριστώ σε όλους εσάς που έχετε πάρει το βιβλίο, σας υπόψη σας ως δώρο σε άλλους, είπε στους καλούς φίλους σας για το βιβλίο και, φυσικά, ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο λόγο σας χάρη σε όλες τις υπέροχες αδικίες που παρουσιάζονται στο The Βιβλίο!

Για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο ενός έτους, παρέχουμε ένα αυτόγραφο αντίγραφο σε έναν τυχερό αναγνώστη.

Γιορτάστε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook:
Μοιραστείτε εικόνες από τα ελαττώματά σας!

Είμαστε επίσης γιορτάζουμε αυτήν την επέτειο στη σελίδα μας στο Facebook όλο το Σαββατοκύριακο Long: Δημοσιεύστε φωτογραφίες των αδειοδοτημένων σας! Όπως και αν έχετε φωτογραφίες από τις γάτες σας με το βιβλίο μου, δημοσιεύστε και αυτές!

Εισαγάγετε για να κερδίσετε ένα αυτόγραφο αντίγραφο βασανιστήριας

Για πέντε μέθοδοι για να εισέλθετε, δείτε το widget Rafflecopter παρακάτω. Αυτό το giveaway είναι διαθέσιμο μόνο στους επισκέπτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και τα τελειώματα της Παρασκευής, 10 Φεβρουαρίου. Οι νικητές θα επιλεγούν με τυχαίο σχέδιο*.

ένα rafflecopter giveaway

*Δεν απαιτείται αγορά. χώρος όπου απαγορεύεται. Αυτό το giveaway δεν είναι σε καμία μέθοδο χορηγία, υιοθέτηση, χορήγηση ή συνδεδεμένη με το Facebook. Εισάγοντας αυτό το giveaway, κατανοείτε ότι παρέχετε τις πληροφορίες σας στην προσεκτική γάτα, καθώς και όχι στο Facebook. Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, θα μίσθουμε ή θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο πρωταθλητής του βραβείου πρέπει να προμηθεύσει την προσεκτική γάτα με μια φυσική διεύθυνση στην οποία το βραβείο θα ταχυδρομηθεί εντός 72 ωρών. Εάν δεν ληφθούν αυτές οι πληροφορίες, ένας εναλλασσόμενος πρωταθλητής θα επιλεγεί με τυχαίο σχέδιο. Οι νικητές θα αποκαλυφθούν σε ξεχωριστή δημοσίευση που συμμορφώνεται με το σχέδιο.

Βασιλιάς Ingrid

Μπορεί επίσης να σας αρέσει:
Giveaway: Autographed Copy of Stunitude: Το τεράστιο βιβλίο των γάτων με μια τεράστια νοοτροπία

Giveaway: Κερδίστε ένα αυτόγραφο αντίγραφο της γάτας γέλια από τον Gary Patterson

Giveaway: Κερδίστε ένα αυτόγραφο αντίγραφο των εφιάλτων μπορεί να είναι δολοφονία

«Δώρο: σήραγγα γάτας ξύλου από χαρούμενα bit rascals
Πρωταθλητής Cat Beret »

32 Σχόλια σχετικά με την επέτειο βασανιστήριας! Πηγαίνετε για να κερδίσετε ένα αυτόγραφο αντίγραφο καθώς και να γιορτάσετε μαζί μας στη σελίδα μας στο Facebook!

Ο Vickyc λέει:

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:57 μ.μ.

Πάντα ευχαριστημένος να προσθέσει ένα ακόμα σπουδαίο βιβλίο στο ράφι!

Απάντηση

Η Maggie Patz λέει:

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:45 μ.μ.

Καλή 1η επέτειος! Η αγαπημένη μου μαύρη tortie, Binx, θα είναι 10 ετών την επόμενη εβδομάδα. Παρακαλώ, με το πνεύμα των κοινών ορόσημων, γιατί να μην μας απονείμει ένα αντίγραφο του βιβλίου σας; Η Binx πέρασε τις πρώτες τρεις μέρες στο μόνιμο σπίτι της που κρύβεται πίσω από τα βιβλία της βιβλιοθήκης μου, καθώς και μέχρι σήμερα, του αρέσει να ελέγχεται. Κοιτάζω μπροστά την ημέρα που μπορεί να επιλέξει να καθίσει στην αγκαλιά μου, ωστόσο για τώρα, κάθεται με αγαλματική αξιοπρέπεια στο τραπέζι του καφέ, δίπλα στα βιβλία, όχι πάνω τους. Τι κυρία. Αυτό είναι βασανιστή.

Απάντηση

Η Patricia Porazynski λέει:

11 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:26 μ.μ.

Ευτυχισμένη επέτειος βασανιστήρια καθώς και όλες τις αδικαιολόγητες. Είχα ένα tortie πριν, καθώς και όταν τελικά αγκάλιασα μια ακόμη γάτα, 4 χρόνια μετά το 16χρονο γατάκι μου πέθανε. Κατάλαβα ότι ο επόμενος μου έπρεπε να είναι ένα tortie. Ο Squiggy ήταν μαζί μου 9 μήνες τώρα, καθώς είναι όλα τα είδη των κακοποιών, προστατευτικών, διασκεδαστικών και αγαπημένων. Έχει ανοίξει την καρδιά μου σε πολύ περισσότερες μεθόδους από ό, τι φανταζόμουν. Μια ακόμη κατάσταση που διέσωσε ποιος; Με διέσωσε σίγουρα ..

Απάντηση

Ο Carol Lawman λέει:

10 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:04 μ.μ.

Έχω ένα Tortie Himalayan καθώς και OH KID έχει στάση! Μπορείτε να αγγίξετε μόνο την κορυφή του κεφαλιού της καθώς και το βούρτσισμα; Όχι μια επιλογή!

Απάντηση

Ο Κρις λέει:

9 Φεβρουαρίου 2017 στις 7:26 π.μ.

Μόλις έχασα το tortie μου πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς και η φωτογραφία εξώφυλλο μοιάζει ακριβώς με αυτήν <3. Αυτό φαίνεται σαν ένα εκπληκτικό βιβλίο ... θα ήθελα να το προσθέσω στο ράφι μου. Απάντηση Άννα δ. λέει: 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:18 μ.μ. Μου αρέσουν οι γάτες καθώς και ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα γι 'αυτά είναι να ανακαλύψουμε για όλα τα διαφορετικά είδη γατών που είναι εκεί έξω. Δεν πιστεύω ότι είχα ποτέ από ένα tortie (μόλις), όπως θα ήθελα να ελέγξω όλα αυτά για αυτά με τις πραγματικά ελπίδες ότι ένα άτομο μπορεί να εμφανιστεί στην πόρτα μου νωρίτερα - και όχι αργότερα; Απάντηση Η Julie Lundstrom λέει: 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 9:40 μ.μ. Έχω μια γάτα με στάση. Θα ήθελα να ελέγξω αυτό το βιβλίο ανακαλύψτε πολλά περισσότερα για τις γάτες. Απάντηση Η Sandy λέει: 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 5:57 μ.μ. Η πρώτη μου γάτα μου ήταν μια αδέσποτη tortie, Sophie, καθώς και η πιο χαριτωμένη γάτα που είχα ποτέ. Πολύ αργότερα, το 2010 πήρα το 16χρονο Gracie, την οποία είχα κάνει κατοικίδιο ζώο. Ήταν μια υπέροχη γάτα γύρο (αφού άλλαξα το φάρμακο που χρειαζόταν από ένα ακατάστατο κολλώδες υγρό σε μια σκόνη στο φαγητό της). Την είχα μόνο για 20 μήνες πριν περάσει, ωστόσο, πήραμε την ευχαρίστηση σε κάθε ένα από αυτά. Απάντηση Ο Betsy Murphy λέει: 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:21 π.μ. Το πρώτο μου και το παλαιότερο είναι ένα tortie με Funullnull

Leave a Reply