Τεράστια σκυλιά Treat Giveaway από Green Bark Gummies – 10 νικητές!

[πλαίσιο src = “http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/01/green-bark-gummies.jpg” target = “_ self” width = “601” Ύψος = “350” alt = “Green Bark Gummies” ALIGN = “CENTER” PrettyPhoto = “False”]

Το κλειδί για αυτές τις υγιεινές λιχουδιές σκύλων είναι η Nutrichia

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για μια ανάρτηση με χορηγία που περιέχει συνδέσμους θυγατρικών.

Το σκυλί θεραπεύει την εταιρεία Green Bark Gummies δίνει μια ελεύθερη τσάντα σκυλιών που απολαμβάνει σε 10 τυχερούς αναγνώστες αυτού του mutt.

Για να κερδίσετε την ευκαιρία σας, απλά αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να με ενημερώσετε γιατί το σκυλί σας ενδιαφέρεται να δοκιμάσετε αυτές τις απολαύσεις.

Θα επιλέξω τυχαία τους 10 νικητές την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου.

Πρέπει να έχει μια διεύθυνση αλληλογραφίας των ΗΠΑ για να κερδίσει.

Και τι είναι τα πράσινα φλοιούς φλοιού;

Οι Green Bark Gummies είναι υγιεινές λιχουδιές που δημιουργήθηκαν από έναν κτηνίατρο και γίνονται εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας. Μπορείτε να διαβάσετε την αρχική αναθεώρηση των Green Bark Gummies εδώ.

Χρησιμοποιώ συχνά πράσινα φλοιούς φλοιού, ενώ εκπαιδεύουν το δικό μου άσο του σκύλου μου. Είναι σχήμα σαν κολλώδη αρκούδες με μια μαλακή, ελαφρώς μασώμενη υφή.

Οι απολαύσεις είναι επίσης αρκετά νόστιμες ώστε τα σκυλιά να τα τρώνε ακόμη και όταν υπό το άγχος.

Ένα σημαντικό συστατικό – Nutrichia

Το κλειδί για το πράσινο φλοιό είναι το Nutrichia. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, αυτό είναι που το ξεχωρίζει από άλλες υγιεινές λιχουδιές σκύλων, επειδή αυτά είναι μόνο αντιμετωπίζουν μόνο για να παραδώσουν και τα τρία ωμέγα-3 λιπαρή οξέα αποτελεσματικά. Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω.

Σύμφωνα με τους Green Bark Gummies:

Το Nutrichia είναι ένα βλασταμένο Chia που έχει ριζωθεί με άλφα-λινολενικό οξύ (ALA), εικοσαπεντοϊνικό οξύ (EPA) και Docosahexaenoic Acid (DHA) σε βιοδιαλειτουργική μορφή. Αυτό είναι εύκολο για το σκυλί να απορροφήσει, και δεν υπάρχει ανάγκη για το σώμα να το μετατρέψει.

Δεν χρησιμοποιούνται χημικά σε αυτή τη διαδικασία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη Nutrichia της εταιρείας εδώ.

Το Chia είναι γνωστό ως «superfood» επειδή: [check_list]

Περιέχει ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

είναι μια εξαιρετική πηγή ορυκτών.

είναι υψηλό σε ίνες.

Υποστηρίζει αρθρώσεις.

είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και λιπίδια.

Περιέχει τα καλά έλαια που βρίσκονται σε σολομό αλλά χωρίς βαριά μέταλλα, οι μολυσματικές ουσίες που βρέθηκαν στον ωκεανό ή τον υδράργυρο.

είναι πλούσιο σε ασβέστιο, αντιοξειδωτικά και σίδηρο.

[/ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ]

Άλλα συστατικά σε πράσινα φλοιούς φλοιού

Οι απολαύσεις περιέχουν επίσης:

Αλάσκα Polluck, Λευκά ψάρια, αλφάλφα, φύκια, πράσινο τσάι και χλωροφύλλη.

Γίνονται χωρίς:

[delete_list]

καλαμπόκι

σόγια

προστέθηκε ζάχαρη

σιτάρι

γενετικά τροποποιημένα συστατικά

Τεχνητές γεύσεις ή χρώματα.

[/delete_list]

Πληροφορίες Παραγγελίας

Αντιμετωπίζει τα πράσινα φλοιούς φλοιού έρχονται σε μια ποικιλία “μικρών δαγκωμάτων” καθώς και ένα “μεσαίο έως μεγάλα δαγκώματα” και ένα νέο “μεσαίο δαγκώματα”. Ο Ace τους αγαπά όλα εξίσου!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απολαύσεις για να υποστηρίξετε το “δέρμα και το παλτό”, “υγιή πέψη”, “υγεία και ζωτικότητα” ή “ισχίο και άρθρωση”.

Οι απολαύσεις είναι διαθέσιμες στο Amazon για περίπου $ 10 μια τσάντα, καθώς και αποστολή. Ή, δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για να μάθετε περισσότερα.

10 πιθανότητες να κερδίσετε!

Οι Green Bark Gummies δίνουν μια ελεύθερη τσάντα από απολαύσεις σε 10 τυχερούς αναγνώστες. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να με ενημερώσετε ότι το σκυλί σας θέλει “μέσα” στο σχέδιο.

*Συγχαρητήρια στους νικητές: Derek, Lisa, Amelia, Alyx, Elizabeth, Άννα, Emma L., Vunda, Danielle και Alix!

Γιατί το σκυλί σας θα ήθελε να δοκιμάσει πράσινα φλοιούς φλοιού;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έλαβα αποζημίωση και δωρεάν προϊόντα σε αντάλλαγμα για να γράψω για πράσινα φλοιούς. Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάνετε κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους και αγοράστε το προϊόν, θα λάβω προμήθεια.

Leave a Reply