American Pit Bull Terrier Pet Pet Dog Breed Info, Εικόνες, Χαρακτηριστικά

Οι Αμερικανοί Pit Bull Terriers είναι μια οικογένεια και συντροφιά κατοικίδιων σκύλων. Η φυλή αρχικά εκτράφηκε για να είναι “δόλωμα” ταύροι. Αργότερα, έγιναν γενικά σκυλιά αγροκτήματος και αργότερα υιοθετήθηκαν από την οικογένεια για να γίνουν “νταντά σκυλιά”. Είναι ευγενικά γύρω από τα παιδιά.

Αυτά τα σκυλιά μπορούν να υιοθετηθούν για να διασώσουν ομάδες ή καταφύγια, παρόλο που είναι καθαρόαιμοι. Ενστερνίζομαι! Εάν επιδιώκετε να φέρετε ένα κατοικίδιο σκυλί στο σπίτι, μην ψωνίζετε.

Είναι δημοφιλείς ανταγωνιστές στο τράβηγμα βάρους, την ευελιξία, την υπακοή και άλλα αθλήματα που απαιτούν την αντοχή, το θάρρος και την αυτοπεποίθησή τους. Μπορείτε επίσης να τα βρείτε ως σύντροφοι, δίνοντας αγάπη και αγάπη στους ιδιοκτήτες τους.

Θυμηθείτε ότι οποιαδήποτε φυλή σκύλου κατοικίδιων ζώων μπορεί να έχει προβλήματα υγείας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μπορείτε να προετοιμαστείτε για τη φροντίδα του σκύλου σας με ένα καλό σχέδιο ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Για μια πλήρη λίστα και γεγονότα για τους αμερικανικούς τεριέ pit bull, δείτε παρακάτω!

American Pit Bull Εισαγωγή

Μία από τις φυλές νταής που συνήθως ονομάζεται Pit Bull είναι ο αμερικανικός τεριέ pit bull. Στην πραγματικότητα, το “Pitbull” δεν είναι φυλή. Είναι ένας όρος που περιγράφει τον αμερικανικό pit bull terrier και το bull terrier, καθώς και τον ταύρο Terrier, το American Staffordshire Terrier και το Staffordshire Bull Terrier.

Μερικοί πιστεύουν ότι ο αμερικανικός τεριέ pit bull και ο αμερικανικός Staffordshire Terrier είναι οι ίδιοι. Μερικοί άνθρωποι επιμένουν ότι είναι εντελώς διαφορετικές φυλές.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι η σύγχυση ξεκίνησε με μια απόφαση AKC στη δεκαετία του 1930 για να αλλάξει το όνομά της.

American Staffordshire Terrier για να το διακρίνει από την ιστορία του για την καταπολέμηση της λάμψης. Η AKC δεν έχει αναγνωρίσει τον αμερικανικό τεριέ pit bull. Το αμερικανικό Staffordshire Terrier είναι, ωστόσο, ελαφρώς μικρότερο.

Οι φυλές ταύρων είναι συνήθως παρεξηγημένες. Αυτά τα σκυλιά είναι ανθεκτικοί και ευκίνητοι παίκτες σε παιχνίδια υπακοής και ευελιξίας. Επίσης, αντλούν αδίστακτους ανθρώπους που θέλουν να αγωνιστούν για τους σκύλους κατοικίδιων ζώων τους που μάχονται δαχτυλίδια.

Δυστυχώς, οι φυλές ταύρων, ειδικά το APBT, είναι πλέον γνωστές για να είναι επικίνδυνες.

Είναι αδύνατο να πιστέψουμε ότι οτιδήποτε μπορεί να είναι επιπλέον από την πραγματικότητα. Ωστόσο, η ανησυχία και η παραπληροφόρηση που προκλήθηκαν από τις ενέργειες μερικών σκύλων που κρατήθηκαν από εγκληματικά αμέλεια έχουν οδηγήσει σε νομοθεσία να ψηφιστεί κατά της φυλής σε πολλές πόλεις και χώρες.

Πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι ένας αμερικανικός ιδιοκτήτης Pit Bull Terrier μπορεί να αντιμετωπίσει εχθρότητα και θυμό από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αρκετά για το σκυλί τους.

Αυτή η φυλή δεν είναι για όλους, ειδικά αν δεν έχετε το χρόνο ή την επιθυμία να κοινωνικοποιήσετε και να τους εκπαιδεύσετε.

Το American Pit Bull Terrier είναι ένας καταπληκτικός σύντροφος για τα παιδιά εάν κοινωνικοποιηθεί και εκπαιδεύεται σωστά.

Είναι ευγενής και αγάπη με τους ανθρώπους. Η προθυμία του να χαιρετήσει οποιοδήποτε άτομο στην πόρτα και η ουρά του, τον καθιστά φτωχό σκυλί φρουράς. Οι Αμερικανοί Terriers Pit Bull είναι αφιερωμένοι και αφιερωμένοι στις οικογένειές τους και θα τους υπερασπιστούν μέχρι το τέλος.

Είναι έξυπνα σκυλιά και μπορούν να μάθουν κόλπα και εντολές με ευκολία. Είναι γεμάτα ζωή και αγαπούν να εμπλακούν σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Η συμπεριφορά τους που μοιάζει με κουτάβι συνεχίζεται στην ενηλικίωση και τους κάνει έναν ικανοποιητικό σύντροφο. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά αυτή η φυλή μπορεί να σας γνωρίσει.

Κυτεύματα των αμερικανικών pit bull terriers

Οι Αμερικανοί Terriers Pit Bull δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για όσους δεν είναι σε θέση να τους δώσουν μεγάλη προσοχή.

Για να απαλλαγούμε από την πεισματικότητα και την αφεντικό τους, πρέπει να κοινωνικοποιηθούν και να εκπαιδεύονται ως κουτάβια.

Για να σταματήσετε την επιθετικότητα προς άλλα σκυλιά, ο αμερικανικός σας pit bull terrier πρέπει να διατηρείται σε ένα λουρί όταν είστε έξω και περίπου. Αυτά τα σκυλιά δεν πρέπει να επιτρέπεται να περιπλανηθούν δωρεάν σε πάρκα σκύλων κατοικίδιων ζώων.

Αν και μπορεί να μην είναι επιθετικοί, δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγωνίζονται και να πολεμούν μέχρι το τέλος. Οι Αμερικανοί Pit Bulls που δεν κοινωνικοποιούνται κατάλληλα, καθώς τα κουτάβια μπορούν να είναι επιθετικά προς άλλα σκυλιά.

Αυτή η φυλή περιλαμβάνεται σχεδόν πάντα σε οποιαδήποτε νομοθεσία για τη φυλή. Εάν ταξιδεύετε με το σκυλί σας, να γνωρίζετε τις πολιτικές στην περιοχή σας και στις γειτονικές περιοχές.

Οι Αμερικανοί Pit Bull Terriers είναι πολύ επιλεκτικοί και έχουν ισχυρές σιαγόνες που μπορούν εύκολα να αποκόψουν τα παιχνίδια χαμηλού κόστους. Πρέπει να δώσετε μόνο τα μακράς διαρκείας παιχνιδιών σας, που δεν είναι εύκολα μασώμενα και καταπιούν.

Οι Αμερικανοί Pit Bull Terriers θα είναι πολύ στο σπίτι με τους ιδιοκτήτες που είναι σε θέση να προμηθεύουν σταθερή, δίκαιη κατάρτιση και συνεπή πειθαρχία.

Ιστορία των αμερικανικών τεριέ pit bull

Για το δημοφιλές Spectator Sport of Bull-Baiting, το Bull-Terrier και το Bear-Baiting, οι φυλές του Bull και του Terrier αναπτύχθηκαν στην Αγγλία στις αρχές του 19ου αιώνα.

Αυτά τα αθλήματα κηρύχθηκαν απάνθρωπη το 1835 και έγιναν παράνομες. Η καταπολέμηση των σκύλων ήταν καλά εδραιωμένη στη θέση τους. Αυτό το χαρακτηριστικό της επιθετικότητας του σκύλου κατοικίδιων ζώων στη συνέχεια εκτράφηκε στη γραμμή γονιδίων.

Ένα άλλο μέρος του γενετικού μακιγιάζ της φυλής είναι μια απροθυμία να δαγκώσει τους ανθρώπους. Δημιουργήθηκαν δαχτυλίδια για τους χειριστές που ήθελαν να είναι σε θέση να είναι χωριστά σκυλιά από τους ιδιοκτήτες τους χωρίς να τραυματιστούν.

Η φυλή κέρδισε γρήγορα ένα ιστορικό για να είναιισχυρό και προστατευτικό, αλλά και ευγενικό και φιλικό προς τα μέλη της οικογένειας.

Αυτά τα “σκυλιά ταύρων”, που συνοδεύουν τους μετανάστες στην Αμερική, άρχισαν νέες σταδιοδρομίες ως αγρόκτημα.

Ήταν υπεύθυνοι για το κυνήγι άγριου παιχνιδιού, προστατεύοντας το σπίτι από εισβολείς και προμήθεια συντροφιάς.

Οι άποικοι δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο σκύλο κατοικίδιων ζώων από αυτό που είχαν στην Αγγλία για να ταιριάζουν στη νέα κουλτούρα.

Αυτά τα σκυλιά ταύρων ονομάστηκαν το American Pit Bull Terrier από το UKC το 1898.

Στη δεκαετία του 1930, το AKC αναγνώρισε τη φυλή με ένα νέο όνομα. Το AKC του έδωσε το όνομα American Staffordshire Terrier για να το διακρίνει από την ιστορία της για την καταπολέμηση της λάμψης.

Ο Αμερικανός Staffordshire Terrier εκτράφηκε για να προσαρμοστεί στο AKC, ή για τα σκυλιά κατοικίδιων ζώων. Ο αμερικανικός τεριέ pit bull δεν ήταν. Υπάρχουν μόνο μικρές διαφορές στην κατασκευή και την προσωπικότητα.

Μέγεθος αμερικανικών τεριέ pit bull

Για τα αρσενικά, ύψος 18 έως 19 ιντσών και 17 έως 18in για γυναίκες. Το βάρος κυμαίνεται μεταξύ 30 και 85 κιλών.

Προσωπικότητα Αμερικανών τεριέ pit bull

Αγαπούν τους ανθρώπους και δεν γνωρίζουν ότι το μεγάλο τους μέγεθος μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για να γίνουν σκυλιά. Είναι σίγουροι και προειδοποιούν στο περιβάλλον τους. Ωστόσο, μπορούν επίσης να είναι Watchdogs.

Αν και η αγάπη τους για τους ανθρώπους μπορεί να τους κάνει ακατάλληλα για να είναι σκυλιά φρουράς, το θάρρος τους είναι ασύγκριτο. Θα εξασφαλίσουν την οικογένειά τους με όλη τους τη δύναμη.

Οι Αμερικανοί Terriers Pit Bull, όπως όλα τα σκυλιά, πρέπει να κοινωνικοποιηθούν νωρίς στη ζωή. Αυτό δείχνει ότι πρέπει να εκτίθενται σε πολλούς ανθρώπους, αξιοθέατα και ήχους. Η κοινωνικοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας μεγαλώνει για να γίνει ένα καλά στρογγυλεμένο κατοικίδιο ζώο.

Μια διαφορετική άποψη για τους αμερικανικούς τεριέ pit bull

Οι ταύροι pit είναι ένα σύγχρονο θέμα. Ένας ταύρος pit δεν είναι μια ιδιαίτερη φυλή. Είναι ένας γενικός όρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει πολλές φυλές. Τα σκυλιά Pit Bull τύπου Pit, συνήθως υπόκεινται σε αθέμιτες διακρίσεις.

Αυτά τα σκυλιά εκτράφηκαν για να είναι μυώδη και έχουν χρησιμοποιηθεί σε σκληρές δραστηριότητες σκυλιών. Έχουν επικριθεί ότι είναι επιθετικοί και έχουν κακή φήμη.

Τα σκυλιά τύπου Pit Bull μπορεί να είναι πολύ αγαπημένα, αφοσιωμένα και απαλά με τις οικογένειές τους. Είναι παιχνιδιάρικα και πρόθυμοι για προσοχή.

Αυτά είναι τα πέντε πολλά κοινά φυλές σκύλων κατοικίδιων ζώων τύπου Pit Bull.

Χαρακτηριστικά φυλής

Τα σκυλιά Pit Bull είναι μυώδη και κοφτερά με μεγάλα κεφάλια και βαθιά στήθη. Είναι γνωστοί ότι είναι επίμονα σκυλιά. Βλέπονται σκυλιά και δεν θα εγκαταλείψουν ένα έργο που τους δίνεται, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, όπως το σκάψιμο μιας τρύπα ή την εκμάθηση ενός νέου τέχνασμα.

Είναι στοργικά και αγαπούν την προσοχή, ακόμη και τους ξένους. Οι ταύροι πρέπει να κοινωνικοποιηθούν και να εκπαιδεύονται από νεαρή ηλικία.

Το μέγεθος και η δύναμή τους μπορούν να καταστήσουν δύσκολο για αυτούς να ελέγχονται. Μπορούν να τραβήξουν το λουρί σκληρά ή να πηδήξουν στους ανθρώπους για να τους συναντήσουν.

Συμβουλές για αμερικανικά pit bull terriers

Ορισμένες περιοχές έχουν απαγορεύσει τα σκυλιά τύπου Pit Bull λόγω του στίγματος τους. Πριν φέρετε ένα από αυτά τα σκυλιά στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους τοπικούς νόμους.

Αμερικανικός φοβερός

Αμερικανός φοβερίζει σε ένα δάσος

Ο αμερικανικός φονιάς, μια σχετικά νέα φυλή, αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1980 και του 1990. Το American Kennel Club αναγνώρισε τη φυλή το 2013, αλλά δεν αναγνωρίζεται ακόμη από το American Kennel Club. Προέρχεται από το αμερικανικό Terrier Pitbull και άλλες φυλές τύπου μπουλντόγκ.

Οι φοβεροί είναι μεγαλύτεροι από τον αμερικανικό pit bull, έχουν μεγαλύτερο κεφάλι και είναι πολύ πιο συμπαγείς από τον αμερικανικό pit bull. Οι υπεύθυνοι κτηνοτρόφοι έχουν δημιουργήσει εκφοβιστές που είναι ευγενικοί και στοργικοί.

Οι φοβεροί είναι ισχυροί και αθλητικοί και πρέπει να ασκούνται συχνά για να παραμείνουν ευχαριστημένοι και υγιείς.

Επισκόπηση των φυλών

Ύψος: 13-20 ίντσες

Βάρος: 65-85 λίβρες

Φυσικά χαρακτηριστικά: Ισχυρά, συμπαγή, μυϊκή, παχιά και μυϊκή. σύντομο, ομαλό παλτό. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και μοτίβων

American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier Brown

Το American Pit Bullterrier είναι μια άλλη φυλή που αναγνωρίζει το United Kennel Club, αλλά όχι το American Kennel Club. Οι πρόγονοι της φυλής είναι μπουλντόγκ και τεριέ του 19ου αιώνα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Αναπτύχθηκε στη Βόρεια Αμερική στο δεύτερο μέρος του 19ου αιώνα.

Δυστυχώς, αυτή η φυλή χρησιμοποιείται συνήθως για σκυλιά. Οι σύγχρονοι αμερικανικοί τεριέ pit bull είναι γνωστοί για τις ισχυρές σχέσεις τους με τις οικογένειές τους. Μπορούν να είναι πολύ θηράματα και συχνά έχουν προβλήματα με τη σύλληψη με άλλα σκυλιά. Είναι αφοσιωμένα και στοργικά, όπως είναι με όλους τους τύπους pit bull.

Επισκόπηση των φυλών

Ύψος: 17-20 ίντσες

Βάρος: 30-65 λίβρες

Φυσικά χαρακτηριστικά: μυϊκή κατασκευή. κοντά μαλλιά; Τα χρώματα περιλαμβάνουν ασπρόμαυρο, μπλε μπλε, κόκκινο, καφέ, μαύρισμα, γκρι και κόκκινο.

American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier που βρίσκεται στο γρασίδι

Ο Αμερικανός Staffordshire Terrier έχει επίσης ρίζες σε μπουλντόγκ και τεριέ του 19ου αιώνα. Η εξέλιξη του σκύλου στα τέλη του 19ου αιώνα η Βόρεια Αμερική οδήγησε σε μια μεγαλύτερη φυλή από τους αγγλικούς ομολόγους της.

Αυτή η φυλή δεν ήταν τόσο δημοφιλής για μάχη με άλλους τύπους pit bull. Προκάλεσε πολύ πιο απαλά σκυλιά. HΔυστυχώς, το προσωπικό της AM μπορεί ακόμα να έχει υψηλή κίνηση. Δεν παίρνουν πάντα καλά με άλλα σκυλιά. Είναι πιστοί, παιχνιδιάρικοι και στοργικοί με τις οικογένειές τους.

Επισκόπηση των φυλών

Ύψος: 17-19 ίντσες

Βάρος: 50-80 λίβρες

Φυσικά χαρακτηριστικά – Σύντομη παλτό, ποικιλία χρωμάτων, όπως κόκκινο, μαύρο, καφέ και μπλε. το μοτίβο Brindle, ή/και λευκά σημάδια μπορούν επίσης

Staffordshire Bull Terrier

Το μαύρο ταύρο Staffordshire της φύσης

Το Staffordshire Bull Terrier αναπτύχθηκε στο σκυλάκι του 19ου αιώνα. Ωστόσο, σήμερα η φυλή συνδέεται στενά με το να είναι αφιερωμένο και στοργικό στην οικογένειά της.

Αγαπούν να αγκαλιάζουν με τους ιδιοκτήτες τους και είναι ευγενικοί και ατομικοί με τα παιδιά.

Αυτή η φυλή ταιριάζει καλύτερα για ένα σπίτι όπου συχνά συνοδεύεται από άλλα σκυλιά. Μπορούν επίσης να είναι επιρρεπείς σε άγχος διαχωρισμού. Είναι επίσης πολύ προσανατολισμένοι στο πρόσωπο και μπορεί να είναι δύσκολο να συναντηθούν με άλλα σκυλιά.

Επισκόπηση των φυλών

Ύψος: 14-16 ίντσες

Βάρος: 24 έως 39 λίβρες

Φυσικά χαρακτηριστικά: μυϊκή κατασκευή. Τα χρώματα είναι μαύρα, μπλε, brindle και fawn.

Συνεχίστε στο 5ο των 5 παρακάτω.

Αμερικανικός μπουλντόγκ

Μπουλντόγκ Λευκό Αμερικανό

Το αμερικανικό μπουλντόγκ κατεβαίνει από τα αγγλικά μπουλντόγκ. Το Bull Baiting ήταν ένα άθλημα αίματος στο οποίο τα ταυρομαχικά σκυλιά ήταν μια κοινή δραστηριότητα. Τα μπουλντόγκ χρησιμοποιήθηκαν ως σύντροφοι και σκυλιά εργασίας στη Βόρεια Αμερική.

Είναι πολύ στοργικά και συνήθως θέλουν να snuggle με την οικογένειά τους, παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλο. Είναι επίσης πολύ λάτρης των παιδιών τους. Μπορούν να προστατεύουν τις οικογένειές τους, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να τους εκπαιδεύσουν και να τους κοινωνικοποιηθούν για να είναι φιλικοί με ανθρώπους έξω από το σπίτι σας.

Επισκόπηση των φυλών

Ύψος: 20-28 ίντσες

Βάρος: 60-120 λίβρες

Φυσικά χαρακτηριστικά: ψηλή, μυϊκή κατασκευή, βαθύ στήθος, σύντομο ρύγχος, συνήθως λευκό με σημεία από βραχίονα ή κόκκινο ή μαύρο.

American Pit Bull Terriers Health

Οι Αμερικανοί Terriers Pit Bull είναι γενικά υγιείς, αλλά μπορούν να είναι επιρρεπείς σε ορισμένα θέματα υγείας. Παρόλο που δεν θα επηρεαστούν όλοι οι αμερικανοί pit bull terriers από αυτές τις ασθένειες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε την ύπαρξή τους εάν σκέφτεστε να υιοθετήσετε αυτή τη φυλή.

Δυσπλασία ισχίου: Επίσης γνωστή ως δυσπλασία ισχίου (HD), αυτή η κατάσταση αναφέρεται σε μια δυσπλασία στην υποδοχή και την μπάλα του ισχίου. Η σοβαρότητα της κατάστασης μπορεί να το κάνει πολύ οδυνηρό.

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν αυτή την κατάσταση, τα σκυλιά που θα εκτραφούν πρέπει να έχουν τους γοφούς τους ακτίνες Χ σε ηλικία δύο ετών.

Αλλεργίες: Αυτές οι αλλεργίες είναι πολύ συνηθισμένες στο AMSTAFFS/APBT. Πολλές αλλεργίες του δέρματος προκαλούνται από περιβαλλοντικά αλλεργιογόνα όπως γύρη, χόρτο και σκόνη.

Το βόειο κρέας, το σιτάρι, το καλαμπόκι και το ρύζι είναι όλα τα κοινά αλλεργιογόνα τροφίμων. Τα σκυλιά που είναι αλλεργικά σε ορισμένα τρόφιμα μπορούν να βιώσουν σοβαρή κνησμό και δυσφορία. Μπορούν να σκάψουν και να μασήσουν μέχρι να αιμορραγούν.

Αυτό είναι επικίνδυνο επειδή οι δευτερογενείς λοιμώξεις θα μπορούσαν να αναπτυχθούν στον ιστό.

Η αιτία των αλλεργιών πρέπει να καταλάβει και το περιβάλλον πρέπει να αλλάξει εάν είναι δυνατόν. Αυτό μπορεί να γίνει από έναν κτηνίατρο που μπορεί επίσης να βοηθήσει να καταλάβει ποιες αλλεργίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με φάρμακα.

Ο υποθυρεοειδισμός είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τον θυρεοειδή αδένα και μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους, φτωχά μαλλιά, αναπαραγωγικά προβλήματα και άλλα ζητήματα.

Αυτή η κατάσταση είναι πολύ κοινή σε σκύλους μέσης ηλικίας. Μπορεί να ελεγχθεί με καθημερινά φάρμακα που πρέπει να συνεχιστούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του σκύλου.

Καρδιακές παθήσεις: Αυτά τα σκυλιά μπορούν να επηρεαστούν από καρδιακές παθήσεις με πολλούς τρόπους, αλλά η αορτική Steenis είναι η πιο κοινή.

Η αορτική στένωση είναι ένα συγγενές ελάττωμα της καρδιάς. Είναι κάτι που γεννήθηκε ο σκύλος κατοικίδιων ζώων. Είναι μια μη φυσιολογική στένωση στη σχέση μεταξύ της αριστερής κοιλίας (αριστερής κοιλίας) και της αορτής.

Ορισμένα σκυλιά μπορεί να μην δείχνουν σημάδια ή να έχουν μόνο μικρά συμπτώματα, ενώ άλλα μπορεί να έχουν λίγη ενέργεια και ακόμη και να πεθάνουν γρήγορα. Μια ακτινογραφία θώρακα μπορεί να επιβεβαιώσει μια διάγνωση ενός καρδιακού μούδιασμα.

Ανεξάρτητα από το πόσο υγιές μπορεί να είναι το σκυλί κατοικίδιων ζώων σας όταν φτάσουν στο σπίτι, είναι σημαντικό να σχεδιάσετε τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μπορείτε να έχετε ασφάλιση κατοικίδιων ζώων για να καλύψετε τυχόν απρόβλεπτες ιατρικές ανάγκες για το σκυλί σας.

American Pit Bull Terriers φροντίδα

Μπορείτε να περιμένετε

Leave a Reply