Το PRIDEVMC γιορτάζει το Pride 2022 καθώς και τους υπογράφοντες Gibor

Pride Month Events

Relief Rover Online 5K, 4-25 Ιουνίου, 2022 με το PRIDEVMC ως δικαιούχο.

Global #VetMedPride Celebration, 10 Ιουνίου 2022, 3: 00-4: 00μμ Ct.

VMI: Η δύναμη των ομάδων συγγένειας-Γιορτάζοντας την ποικιλομορφία Μέρος 2 @ NABVC 2022, Σάββατο, 18 Ιουνίου @ 12: 00-12: 30μμ ET, Columbus, OH. υβριδικό συμβάν, δωρεάν να συμμετάσχετε ουσιαστικά.

Κοκτέιλ καθώς και συναδέλφους σε συνεργασία με το PRIDEVMC@ ACVIM Forum 2022, 24 Ιουνίου, 5: 45-7: 00μμ CT, ACC Ballroom Α, Austin, TX.

AAVMC & PRIDEVMC Φεστιβάλ Κινηματογράφου – Επιληματικές επιλογές ταινιών: Carol, Milk, Moonlight, καθώς και το Παρίσι καίγεται. Επιθεωρήστε πίσω για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής ημερομηνίας συζήτησης!

PRIDEVMC @ AVMA 2022, PRIDEVMC Ετήσια ικανοποιητική καθώς και ευτυχισμένη ώρα, Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 @ 5: 00-6: 30μμ ET, Frankin Hall 6, Marriott 4ος όροφος. Δημαρχείο PRIDEVMC με συν-παρουσιαστές Δρ Abby McElroy καθώς και Δρ Dane Whitaker, Δευτέρα, 1 Αυγούστου 9: 00-9: 50 π.μ. Συνεδριακό Κέντρο PA, Space 116.

PRIDEVMC Happy Hour @ IVECCS 2022, Ημερομηνία TBD.

PRIDEVMC Happy Hour @ AAEP 2022, Ημερομηνία TBD.

Κτηνιατρική Κορυφία Καλιδοσκόπιο 2023, που κατέχει οι Αυστραλοί κτηνίατροι Rainbow, καθώς και οι σύμμαχοι (ARVA), σε συνεργασία με την Παγκόσμια Πρεηθή 2023, 27-28 Φεβρουαρίου, 2023 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Περισσότερα για το pridevmc

Στις 9 Ιουνίου 2021 η ποικιλομορφία της Veterinary Medical Geartyhood (PRIDEVMC), η ομάδα εργασίας, καθώς και η ομάδα εργασίας της Enclusion (DEI) δημοσίευσαν δαπάνη ταυτότητας φύλου (GIBOR) ως μέρος μιας εστιασμένης προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανισότητας καθώς και της ανισότητας σε όλη τη διάρκεια ολόκληρο το κτηνιατρικό επάγγελμα.

Η διαφορετική κοινότητα των φύλων, ιδιαίτερα οι γυναίκες του χρώματος των τρανσέξουαλ, ήταν ηγέτες του αγώνα για τα δικαιώματα LGBTQ+. Η ποικιλόμορφη γειτονιά του φύλου βρίσκεται στο εθνικό προσκήνιο για την τελευταία δεκαετία, που στοχεύει με λογαριασμούς τουαλέτας, η ιατρική κέρδος πρόσβαση στις δαπάνες, καθώς και τον αυξανόμενο αριθμό της τρέχουσας νομοθεσίας ταυτότητας που υπογραμμίζει την απαίτηση για συνεχή ακτιβισμό καθώς και για συμμαχία.

Το PRIDEVMC αναγνωρίζει τη σημασία της απομάκρυνσης καθώς και της αδιαμφισβήτητης δέσμευσης για την ισότητα, την ισότητα, καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα των τρανσέξουαλ, μη δυαδικών, καθώς και των μη συμμορφούμενων από το φύλο των διαφόρων LGBTQ+ νοικοκυριό σε μια εποχή όπου η αποδοχή από Το ευρύ κοινό είναι ασυνήθιστο.

Το PRIDEVMC γιορτάζει τα 556 άτομα και 96 οργανισμούς που έχουν υπογράψει την υποστήριξή τους για το έξοδο ταυτότητας φύλου των δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων:

Ομάδες της γειτονιάς των οργανώσεων συγγένειας: ARVA (Australian Rainbow Veterinary Association), Ένωση Ανατολικών Κτηνιατρικών Ιατρικών εμπειρογνωμόνων (AAVMP), BlackDVM Network, Βρετανική Κτηνιατρική Εθνική και Διαφορετικότητα Society (BVEDS), Βρετανική Κτηνιατρική LGBT+, Latinx VMA (LVMA) Κτηνιατρική Ιατρική Ένωση (MCVMA), Εθνική Ένωση για τους Μαύρους Κτηνιατρικούς (NABV), Κτηνιατρική Ένωση Native American (NAVA), Pride Traineed Veterinary Medical Healtherhood (PRIDESVMC), καθώς και Πρωτοβουλία Προκαταβολής Κτηνιατρικής Ηγεσίας των Γυναικών,

Οι συνεργάτες της PRIDEVMC που έχουν υπογράψει από σήμερα: Boehringer Ingelheim USA Inc., Ethos Veterinary Health, Relief Rover, Απλά τεχνολογικές λύσεις, το κοινωνικό DVM, καθώς και η κτηνιατρική ομάδα έκτακτης ανάγκης,

Τα κτηνιατρικά ιδρύματα καθώς και οι σχετικές οντότητες που έχουν υπογράψει την υποστήριξή τους από σήμερα: Ατλαντικό Κτηνιατρικό Κολλέγιο, Πανεπιστήμιο του Πρίγκιπα Εδουάρδου Νησί. Κολλέγιο Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Το Κολοράντο καθορίζει το Κολλέγιο Κτηνιατρικής & Βιοϊατρικών Επιστημών. Το Κολλέγιο Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, η ποικιλομορφία καθώς και η ένταξη. Tufts Κτηνιατρικό Συμβούλιο για την ποικιλομορφία. Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Davis Κτηνιατρικό Ιατρικό Κέντρο. Εκτός από την ποικιλομορφία του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, την επιτροπή μετοχών καθώς και την επιτροπή ένταξης, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας του Ιδρύματος Κτηνιατρικής, του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Madison Institution of Veterinary Medicine,

Αμερικανική Ένωση Κτηνιατρικών Αγοράς (AAIV),

Αμερικανικό Κολλέγιο Κτηνιατρικής Εσωτερικής Ιατρικής (ACVIM), και

Όλα αυτά έχουν υπογράψει την υποστήριξή τους καθώς και αναφέρονται στο τέλος του Gibor

Η PRIDEVMC καλεί όλα τα μέλη της κτηνιατρικής κατοχής για να αναγνωρίσουν την ύπαρξη, την ανθρωπότητα, καθώς και την αξία των τρανσέξουαλ, των μη δυαδικών, καθώς και των μη συμμορφούμενων ανθρώπων στο επάγγελμά μας. Ο οργανισμός ζητά να συνεχίσετε αυτό το ταξίδι μαζί τους, υπογράφοντας για να υποστηρίξετε την έξοδο ταυτότητας φύλου της PRIDEVMC των δικαιωμάτων συμπληρώνοντας το υπογεγραμμένο έντυπο.

Μια συμμόρφωση με τον Οδηγό Εφαρμογών UP, τον Οδηγό ποικιλομορφίας των φύλων, θα δημοσιευθεί αργότερα φέτος. Όλα τα άτομα καθώς και οι οργανισμοί που είναι ένδειξη καθώς και αφιερώνουν στα έξοδα των δικαιωμάτων θα έχουν πρόσβαση στο εγχειρίδιο. Εν τω μεταξύ, το πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο Gibor Gibor και “Επόμενα βήματα για το transgender, nonbinary, καθώς και το φύλο που δεν ανήκουν στην κτηνιατρική” προσφέρονται για να υποστηρίξουν την εκπαίδευσή σας καθώς και να κατανοήσουν το ταξίδι.

ΕίδοςΙστορικό

Μήνας υπερηφάνειας καθώς και πορείες Pride τον Ιούνιο προέρχεται από την επίδειξη πορεία που ονομάστηκε Stonewall εξέγερση. Αυτή η εξέγερση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιουνίου 1969 στο Stonewall Inn στο Greenwich Village της Νέας Υόρκης. Αυτό θεωρήθηκε ως πιθανότητα για τα μέλη της γειτονιάς LGBTQ+ να βρουν μαζί καθώς και να υποστηρίξουν τα καθυστερημένα δικαιώματα. Για πολλούς ο Μάρτιος ήταν τότε, όπως και τώρα, μια μέθοδος που πρέπει να δει κανείς, καθώς και μια δυνατότητα σε απευθείας σύνδεση αυθεντικά. Η κτηνιατρική ιατρική γειτονιά της υπερηφάνειας (PRIDEVMC) ιδρύθηκε σε αυτή την ιστορία με στόχο την παραγωγή ενός πολύ καλύτερου κόσμου για την κτηνιατρική γειτονιά LGBTQ+ καθώς και ένα όραμα για έναν εξουσιοδοτημένο LGBTQ+ κτηνιατρική γειτονιά που αγκαλιάζει την ευημερία με το να είναι ο αυθεντικός εαυτός τους. Επισκεφθείτε το pridevmc.org/calendar για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με, καθώς και να συμμετάσχετε, Pride 2022 δραστηριότητες καθώς και γεγονότα. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το info@pridevmc.org.

Leave a Reply